A Smithsonian Természettudományi múzeuma rendelkezik a világ egyik legnagyobb és leglenyűgözőbb mintagyűjteményével. Nézzük meg,  mit rejtenek a hátsó raktárak, mi van a tárolókban.

Smitsonian természettudományi múzeum raktár tároló

 

Smitsonian természettudományi múzeum raktár tárolóSmitsonian természettudományi múzeum raktár tárolóSmitsonian természettudományi múzeum raktár tárolóSmitsonian természettudományi múzeum raktár tárolóSmitsonian természettudományi múzeum raktár tárolóSmitsonian természettudományi múzeum raktár tárolóSmitsonian természettudományi múzeum raktár tárolóSmitsonian természettudományi múzeum raktár tárolóSmitsonian természettudományi múzeum raktár tárolóSmitsonian természettudományi múzeum raktár tárolóSmitsonian természettudományi múzeum raktár tároló

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint hetvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)