Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

15 rémisztő karakter

A Trónok harca regényfolyam nem szűkölködik furcsa fajokban és karakterekben. A maszkmestereknek és a színészeknek is komoly kihívást jelentettek ezeknek a megformálása. A sorozat 15 ijesztő karaktere, és az őket megszemélyesítő színészek.A világ érdekes Trónok harca karakter

The Night King - Richard Brake

Tovább


Rendezők és karaktereik

10 ikonikus rendező híres karakterének bőrébe bújtatva.A világ érdekes rendező karakter szobrász

George Lucas

Tovább


11 cuki karakter a rémálmaidból

A svéd illusztrátor és tetováló művész, Dennis Carlsson jól ismeri az emberek rémálmait. Fogta tizenegy kedvenc, cuki rajzfilm karakterünket, és valami igazán ijesztőt hozott létre. Gyenge idegzetűeknek, és rémálmokkal küzdőknek nem ajánlott.
A világ érdekes rajzfilm karakter ijesztő

Tovább


Terrmészetbe rejtett aktok

Minden képen van egy meztelen női test. Megtalálod?

Tovább


Vödör mézzel leöntve

A művészet keserédes oldala. Blake Little fotográfus különleges fotósorozatot készített, amelyben az aktmodelleket a fénykép elkészítése előtti pillanatokban leöntik egy vödör mézzel.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztro: Hétvégi dizájn: Whisky-golyó

Macskaőrség: A mosómedve plüssmacskának nézi

Napi videó: Láttál már ilyen sportot?

Toochee-fotó: Ízléses darab

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Szervezett káosz

Az Amazon.com csomagoló és raktárbázisa. A robotok még nem alkalmasak a termékek feldolgozására, ezért itt emberek dolgoznak.

Tovább


Csodás matek a természetben

Fraktálok, fibonacci-számsorozat, és a matematika egyéb szépségei a természetben.

Tovább


Óriási titkos fegyverraktárat találtak a külvárosban

Kié lehet a készlet? A Mikulásé?

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Igazi kalóriabomba

Napi videó:   Nem semmi robottánc-páros

Napi fotó:  Keresd a két naracskabátos kutatót

(via ljfun)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Átverés temperával

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:   Ha a sörivó nagyon ráér

Napi videó:   Vízesés alatt hintázni

Napi fotó:  Azt hiszem, ezt rosszul szegeztem össze...

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Legfurcsább növények - szivárványfa

Kína varázslatos színei

Egy különleges gyümölcsfa

(via funfunpics)

Tovább


Traktorral állt bosszút a rendőrökön

Nem csak kies hazánkban vannak piás traktorosok, akik rendőrautókat törnek. Az Egyesült Államokban ezt még sokkal profibban űzik. A 34 éves amerikai polgárőr, Roger Pion, miután a rendőrség a múlt hónapban letartóztatta, megmutatta a döntés feletti rosszallását. Vélhetően erősen befolyásolt állapotban teljesen tönkretett hét rendőrségi járőrautót. 15 tonnás traktorával behajtott a rendőrségi parkolóba, és kilapította a helyi erők autóflottájának háromnegyedét. Most azonban a rendőrség súlyos rosszallásával kell szembenéznie.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog