Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Medence az autóban

Könnyű nyári szórakozás, avagy autós sufnituning távol-keleti módra. Nem tökéletes, vigyázni kell a kanyarban, mert magasan van a súlypontja. de legalább nem nyafognak a gyerekek, hogy "mikorérünkodaaaaaaaaaaa"

Tovább


Macskakerék őrült gazdiknak

Tunya macska elhízik, fellép a Gerfield-szindróma. Mozgatni kell a drága kedvencet, de sok helyen nem lehet kiengedni a macskát. Mi ilyenkor a teendő? A macskakerék! A mókuskerék macsakméretű változata. Barkácsoló gazdiknak kötelező feladat.

Tovább


Mi a fontosabb: a mennybe jutás, vagy a pokol elkerülése

Ha hiszel a túlvilágban, számodra melyik a fontosabb: a mennybe jutni, vagy elkerülni a poklot? Elsőre furcsa lehet a kérdés, de ez a kérdés is hasonló az "ez a pohár félig tele/félig üres" problémához. Számodra melyik a meghatározó: a jutalom elnyerése vagy a büntetés elkerülése. Melyik érzés motivál téged jobban?

Egy amerikai tanulmány próbált választ találni a kérdésre. Az Oregon Egyetem kutatói 69 ország 26 évnyi bűnözési és vallási adatait elemezték 143 ezer emberre kiterjedőn. A vizsgálat megállapította, hogy félelem a pokolra jutástól jobban visszatart a bűnözéstől, mint a mennybeli remény.

Tovább


Üvegösvény a mélység felett

Kínában megépítették a világ egyik leglélegzetállítóbb látványosságát: egy hegyoldalra akasztott üvegösvény a feneketlen mélység felett.

Kína, Hunan tartomány, Tianmen-hegy, Zhangjiaje Nemzeti Park. A környék lenyűgöző: a világ egyik legszebb mészkőhegysége, amelyhez a páratlan fauna is csatlakozik.

Itt épült meg 1430 méterrel a tengerszint felett egy új kilátóösvény a turisták lenyűgözésére. A hegység neve mindenre magyarázatot ad Tianmen, vagyis égi út.

Tovább


Nem gyenge a gépkezelő, avagy így parkoljunk vagonra

Megfejtés a képek után:

A mutatvány nem öncélú. Ezt a gépet dírekt így tervezték, hogy fel tudjon mászni egy vagon tetejére, és felülről pakolja ki a vagon tartalmát. Természetesen nem légvezetékes vonalakra ajánlott.


Csatlakozz a közel nyolcezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Napi fotó:   Láttál már négyszögletes hullámokat?

Napi videó:   A tökéletes kivillanó has

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Vasúti alagutak Európa és Afrika között

Azt hiszed neked szar a munkád?

Vonattal a Marsra

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

(via theginblog)

Tovább


Luxus vadkemping

Elvágyódsz a vad természetbe? Vonz a kaland, a civilizációtól távoli vad vidék? De mégsem akarsz lemondani a kényelemről. Akkor ez a neked való járgány:

Tovább


Miért ne szállíts festéket autóval

Ez a jobb sorsra érdemes dél-afrikai család a nagy festésre készülve bevásárolt. Csekély hét liter festéket helyeztek el hátul, majd elindultak hazafelé. Azonban a kereszteződésben sikerült egy másik autóval összeütközni. Az ütközés miatt viszonylag kevés kár keletkezett, de az önbecsülésük súlyos csorbát szenvedett.

Tovább


Láttál már ilyen járgányokat?

Egy letűnt kor elképesztő járművei.

Tovább


Elfelejtett autótemető

Kísérteties autóroncsok, amelyeket már évtizedek óta elfelejtettek, és a természet is elrejtette a szemünk elől. A hely hangulata olyan, mintha Stephen King írta volna a Gyűrűk urát.

Tovább


Autómentő Honda-motorkerékpár

Sok balesetnél az okozza a legnagyobb gondot, hogy a sérült autókat elszállítani akaróvontatók vagy trailerek sem juktank oda az esethez a dugó miatt. Valószínűleg egy félévig tartó éjszaka átpiálása kell ahhoz, hogy egy ilyen ötlet az ember eszébe jusson. Egy svéd cég, a Coming Through megalkotta a Retrievert, az az autóvontató motorkerékpárt.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog