Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bolond bútorok

Mintha egy rajzfilmfigura tervezte volna ezeket a bútorokat. De ha nem ragaszkodsz lakásodban a derékszögekhez és az egyenes vonalakhoz, akkor otthonod érdekes és vidám dísze lesz.A világ érdekes bútor görbe mese

Tovább


Meglepő helyzetek

Furcsán viselkedő kutyák.

Tovább


Graffiti helyett mozaik

Ememem egy Lyonban élő francia művész, aki gyönyörű mozaikokkal tölti meg szülővárosa kátyúit. Az utcai művész így akarja az emberek és a városvezetés figyelmét felhívni az utak és a járdák siralmas állapotára. Mintha egy szürkeségbe temetett, elfelejtett világ bukkanna elő a semmiből. kátyú úthiba mozaikművész Lyon

 

kátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyonkátyú úthiba mozaikművész Lyon

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Motorola feltalálta Dredd bírót

Dredd bíró egy legendás mozi és képregényhős: a disztópikus jövő rendteremtője ő, aki felfegyverezve, talpig páncélban, motorja nyergében ülve veszi fel a harcot a bűnözők ellen. Egyszerre rendőr, bíró, és ítéletvégrehajtó is. Valami hasonló ötletet szabadalmaztatott a Motorola cég.

Tovább


Búcsú a jól ismert Északi-sarktól

Bolygónk északi sarkvidéke úgy tűnik menthetetlenül, és rendkívül gyorsan változik. Hamarosan végleg elbúcsúzhatunk a megszokott képtől. Megfigyelési adatok rendkívül riasztóak.Északi-sark felmelegedés klmaváltozás permafrost Szibéria futótűz

Tovább


Legyen újra bolygó a Pluto

Sokakat dühít a Pluto bolygó lefokozása. Igazságtalannak tartják és keresik a módját, hogy visszakaphassa régi rangját.

Tovább


Rokkant és elhagyott kutyák megmentői

A thai kultúra nem szimpatizál a kóbor állatokkal. Azonban jött egy svéd séf, aki menedékhelyet nyitott a mozgássérült és elhagyott kutyák számára.kutya menhely menedékhely Thaiföld svéd séf szakács

Tovább


De mi lesz az elektromos autók akkumulátoraival?

Az egész világ az elektromos autók lázában ég, napról-napra újabb autógyárak jelentik be saját modelljeiket. Mintha mindenki a jövőt az elektromos autókkal képzelné el.

Egy teljesen új problémára egy nemrégiben történt baleset hívta fel a figyelmet. Ausztriában egy sofőr elvesztette uralmát Teslája felett, lesodródott az útról és egy fának csapódott. A kocsi kigyulladt, a sofőr szerencséjére többen megálltak és kihúzták őt az autóból.

elektromos autó akkumulátor lítium feldolgozás

Tovább


First dogs - az első kutyák

Az új amerikai elnökkel újra háziállatok kerülnek a Fehér Házba. Megérkezett Bajnok és őrnagy, a két német juhász, akikért már most rajong az internet.

Tovább


A postás, akit szeretnek a kutyák

Ez a futár srác bebizonyította, hogy nem minden postást utálnak a kutyák. Amikor csak teheti, közös fotót készít a címzettnél őt fogadó ebbel.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog