Az új amerikai elnökkel újra háziállatok kerülnek a Fehér Házba. Megérkezett Bajnok és őrnagy, a két német juhász, akikért már most rajong az internet.

 

Champ és Major, Joe Biden elnök kutyái hivatalosan beköltöztek a Fehér Házba. Január 24-én, vasárnap érkeztek meg Delaware-ből új washingtoni otthonukba. Sokan krdezték, hogy annak ellenére, hogy Biden a január 20-i ünnepségen vált hivatalosan az Egyesült Államok elnökévé, és költöztek be a Fehér Házba, miért jöttek később a kutyák.

Michael LaRosa, Jill Biden sajtótitkára szerint az Első Család először mindent el akart rendezni. Azt akarták, hogy mire a kutyák megérkeznek, minden kerüljön a helyére, minél kisebb legyen a káosz.

Trumpnak nem volt háziállata, egy százéves hagyományt szakított meg azzal, hogy kutya nélkül érkezett a Fehér Házba. Major ráadásul egy másik szempontból is egyedi: Ő az első örökbe fogadott kutya a Fehér Házban.

Major és Champ olyan népszerűek, hogy van egy weboldaluk és közösségi médiafiókjuk is.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)