Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legjobb szexi reklámfimek

Régi reklámközhely, hogy gyerek, kutya, szexi női test bármit elad. De a vonzó testek akkor ütnek igazán, ha egy csipet humor is járul hozzájuk.

Japán sampon reklám:

Tovább


A fóka és a kisfiú

Különösen vidám pillanatnak lehettek tanúi a világ egyik legnagyobb állatkertjének, a San Diegoi Sea Worldnek látogatói. Az üvegfalú medencében úszkáló fókák mindig is az állatkert legnagyobb sztárjai voltak. Otter-1, az egyik fiatal fóka azonban különös viselkedésével hívta fel magára a figyelmet: kapcsolatba lépett az üveg túloldalán álló kisfiúval. Hamarosan önfeledt kergetőzésbe kezdtek az üveg két oldalán. A fóka, amelyről azóta kiderült, hogy vidra, kutyaként követte újdonsült barátját.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, mert van, amit csak ott találsz meg. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Ússz a medvével!

A világ legnagyobb akváriumai

Az igazi óriásakváriumok

 

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra

Tovább


Európa legszebb útjai: a Turini-hágó

Az út 500 méter magasságból indul, legmagasabb pontja 1607 méter, Az 1100 méter szintkülönbséget alig 15 kilométeren küzdhetjük le.

Tovább


Legviccesebb kondom reklámfilmek

A reklámszakma legnagyobb kihívása egy kondom reklámfilm elkészítése. A téma kényes, a cenzorok nem tétováznak. Hogyan lehet izlésesen, erotikusan, mégis hatásosan hirdetni. Ehhez a legjobb mankó a humor. Jöjjön a hét legjobb reklámfilm.

Hisztis gyerek:


Tovább


Torták őrült rajongóknak

Tovább


A világ legnagyobb képernyője

Ne centiméterekben gondolkodjunk, hanem méterben. A világ legnagyobb képernyője több mint négyszáz méter, és egy egész utcát fed le Las Vegasban.

Tovább


Locsolóajándék: LEGO erotikusan

A húsvét hétfői locsolás mellé egy kis ajándék: LEGO művészet erotikusan. Bár nekem van egy sanda gyanúm, hogy nem LEGO kockákat látunk, hanem trükkösen raszterezett képeket, de az ötlet értékéből semmit sem von le. Csak az elkészítése volt könnyebb. LEGO felnőtteknek.

Tovább


Így megy tönkre a cég egy délután alatt

Hogy a fenti cím igazságát megalapozzam, nem kell különleges összeesküvésre gyanakodni, sem extra körülményekre. Első hallásra nehéz elhinni, de egy cég csődbe juthat egyetlen házkutatás után. Az ok: a házkutatási szabályozásának érzéketlensége, és a hibás adatmentési gyakorlat. Mindehhez nem kell bűnösnek lennünk sem.

Tovább


Fegyver és cipő

Ez a fotósorozat már a fetisizmus határát súrolja. 11 cipőmodell fegyverimádó pasik barátnőinek. Bár a patás lábbelitől még én is zavarba estem.

Tovább


A 15 legviccesebb óvszer reklám

Az ember, ha valamit kínosnak érez, humorral próbálja leplezni. Szerencsénkre ezen nem változtattak a reklámügynökségek sem. Ime a 15 legviccesebb óvszer reklám:

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog