Lehetséges, hogy az egyik éjszaka teleportálást örökített meg egy forgalomfigyelő kamera?

Érdekes videóra bukkantam, amely a számláló tnaúsága szerint alig két héttel ezelőtt készült, pár perccel éjfél után. Állítólag egy teleportálásnak lehetünk tanúi.  A film valahol Kínában készült, egy forgalomirányító-kamera éjszakai felvétele. A felvételen egy majdnem baleset látható, egy titokzatos alak az utolsó pillanatban megmenti a teherautó elől a riksát.A film többszörösen is furcsa jelenetet mutat. Egyrészt a hős megmentő emberfeletti gyorsasággal száguld a teherautó elé. A másik, hogy egy fényfelvillanásban eltűnnek, és a kép jobb felső sarkában tűnnek fel újra. Ez teleportálásnak látszik. A filmen a jelentet többször is megnézhetjük, lassítva és nagyítva is.

Hogy igaz-e vagy hamis, mindenki döntse el saját hite, világnézete, vérmérséklete szerint. Hívők és tagadók számára tökéletes alkalom egymás torkának ugrani. Észérvekkel jelentkezők előnyben.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Napi videó:   Minden gyerek és férfi álma: mini gőzvasutak találkozója

Napi fotó:  Most nézz fel!

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

A nagy papírrepülő-átverés

A kínai "forró krumpli" átverés

A tévé történetének legelegánsabb átverése

(via youtube)