Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az igazi vadnyugat

120 éves fotók a vadnyugat hőskorából, digitálisan felújítva és kiszínezve.A világ érdekes Amerika vadnyugat restaurált színezett igazi

Tovább


Az igaz vadnyugat

A fotók szerint egyáltalán nem olyan, mint ahogy a westernekben láttuk.A világ érdekes vadnyugat igazi valódi

Tovább


Az igazi vadnyugat

150 éves fotók a valódi, még szinte érintetlen amerikai határvidékről.Amerika Vadnyugat fotó igazi

Tovább


Amikor jön a tél

Nekünk csak a langyos maszatolás jut, máshol igazi a tél.hideg tél igazi kemény

Tovább


Tudod mi az igazi szerelem? Ez!

A fotósorozat végére magyarázatot kapsz. Vigyázz, megdöbbentő képek is szerepelnek a sorozatban:

Taylor Morris és Danielle Kelly szerelme még a gimnáziumban kezdődött. Amikor Taylor az amerikai hadsereg robbantási szakértője lett Virginiába költöztek. 23 évesen az afganisztáni Kandahárban szolgált, amikor idén, május 13-án rálépett  egy házi készítésű aknára. A bomba felrobbant. Elvesztette kezeit és lábait, de életkedvét és a feleségét nem. 5 hónappal a baleset után újra jár, és boldogan él feleségével.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:    Áztatva a legjobb

Napi videó:   Óvatosan a vízággyal

Napi fotó:  Áradás előtt és után

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

A természet csodái: a szerelem-alagút

Valós szerelem – Virtuális személy

A természet csodái: A kínai Tündérhíd

(via navytimes)

Tovább


Teleportálás egy kínai utcán?

Lehetséges, hogy az egyik éjszaka teleportálást örökített meg egy forgalomfigyelő kamera?

Érdekes videóra bukkantam, amely a számláló tnaúsága szerint alig két héttel ezelőtt készült, pár perccel éjfél után. Állítólag egy teleportálásnak lehetünk tanúi. A film valahol Kínában készült, egy forgalomirányító-kamera éjszakai felvétele. A felvételen egy majdnem baleset látható, egy titokzatos alak az utolsó pillanatban megmenti a teherautó elől a riksát.A film többszörösen is furcsa jelenetet mutat. Egyrészt a hős megmentő emberfeletti gyorsasággal száguld a teherautó elé. A másik, hogy egy fényfelvillanásban eltűnnek, és a kép jobb felső sarkában tűnnek fel újra. Ez teleportálásnak látszik. A filmen a jelentet többször is megnézhetjük, lassítva és nagyítva is.

Tovább


Labda fogta csuka

Hihetetlen történetet egy harcsáról, amely egy kosárlabdát próbált lenyelni.

Tovább


Titkos történelem - Kutyavérrel és verítékkel

A Gagarin utazását megelőző tíz évben 48 kutya utazott a világűrbe, és sajnos húsz nem élte túl az utazást. Nevüket, és egyáltalán létezésüket hosszú évtizedekig homály fedte.

Lajka emlékműve

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog