A japán törpe repülő mókusnál ma nem látsz aranyosabbat.japán törpe repülő mókus

 

Ez a bájos állat a japán törpe repülő mókus,  és valahogy úgy néz ki, mint egy igazi, élő Pokemon. Ezek a hihetetlen külsejű lények Japánban őshonosak, Honshu és Kyushu szigeteken élnek az alpesi és boreális örökzöld erdőkben. A mókus meglehetősen kicsi - teste általában 15-20 cm hosszú, és 10-15 centiméteres imádnivaló kis farka is van.

Ezek a lények napközben egy lyukba bújnak, általában egy tűlevelű fa odvába. Onnan csak éjszaka bújnak elő, hogy nassoljon néhány rügyet, levelet, kérget, gyümölcsöt és magot.

japán törpe repülő mókusjapán törpe repülő mókusjapán törpe repülő mókusjapán törpe repülő mókusjapán törpe repülő mókusjapán törpe repülő mókusjapán törpe repülő mókusjapán törpe repülő mókusjapán törpe repülő mókusjapán törpe repülő mókusjapán törpe repülő mókusjapán törpe repülő mókusjapán törpe repülő mókusjapán törpe repülő mókusjapán törpe repülő mókusjapán törpe repülő mókusjapán törpe repülő mókusjapán törpe repülő mókusjapán törpe repülő mókus

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint  kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)