Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Luxusnyaralás a Kókusz-szigeten

Ha valaki igazán csak a békére, a nyugalomra, és a tengerre vágyik, csak az menjen erre a helyre. Feltéve ha sok pénze van.

Ez a kókusz-sziget nem azonos a lakatlan Kókusz-szigettel (spanyolul Isla del Coco, angolul Cocos Island), amely 500 km-re Costa Rica partvidékétől a Csendes-óceánban fekszik. De nem is az Ausztráliához tartozó Kókusz (Keeling)-szigetek, amely két atollt és 27 korall-szigetet foglalnak magukba, amely az Indiai-óceánban, Ausztrália és Srí Lanka között félúton találhatóak.

Tovább


Perverz logók

Minden marketingtankönyv azt tanítja, hogy a jó logó megtalálása egy életre meghatározza cég arculatát. A mennybe emelheti, vagy a mélybe taszíthatja. Ezek után érthetetlen, hogy ezek a logók, hogy kerülhettek a nagyvilág szeme elé. A grafikus nem látott a szemétől? A reklámcég vezetése hogyan vihette ezt a megrendelő elé? És milyen megfontolásból fogadta el a megrendelő ezeket a munkákat?

Az alábbi logók - ha nem ismerjük a cégek profilját - finoman szólva is szexuális kicsengéssel bírnak, és köznevetség tárgyává tették a cégeket.

Tovább


Tizenöt varázslatos út

Virtuális séta a világ legszebb útjain. Szubjektív válogatás az egyszerűségében széptől, a lenyűgözőn át, a félelmetesig.

Tovább


Több mint kínos

Az éjszakai kórházi ügyeletre néha furcsa betegeket hoznak be, akik furcsán titkolóznak panaszaikról. Azután a röntgenfelvételek magyarázatot adnak a kényes és kínos titkokra.

Tovább


Szobrász, aki láncfűrésszel dolgozik

Randall D. Boni, amerikai szobrászművész híres az amerikai vadon állatairól készült szobrairól. Ez az egyik leghíresebb munkája, amelyet egyetlen óriási fatörzsből vésett ki. A munka külön érdekessége, hogy Boni láncfűrésszel dolgozik.

Tovább


Kámaszutra faragott ágy

Milyen érzés olyan ágyban aludni, ahol négy gigászi fallosz tartja a baldachint?

Tovább


A szakadék szélén

Milyen lehet olyan házakban élni, amely a szakadék peremén áll? Az ember minden pillanatban azt hiheti, a mélység rögtön lerántja magához. Azonban nem csak házak, hanem egész falvak dacolnak a gravitációval. Elképesztően gyönyörű helyek, de rettegés lehet minden ébredés. A képek olyanok, mintha egy fantasy elevenedett volna meg, de ez a valóság.

Spanyolországban, Andalúziában található Ronda városkája, amelyet a Tojo Tojo vág ketté. A házak a mélység peremén állnak, a város két felét egy régi és egy új híd köti össze:

Tovább


A föld kincsei: az oregoni Kráter-tó

7700 éve egy vulkán beroskadt kráterében Amerika egyik legszebb tava alakult ki.

Oregon állam bővelkedik természeti szépségekben. A Wilamette alföldtől keletre a Cascade-hegység csúcsai emelkednek. A hegyláncolatnak meglehetősen egyenetlen felszíne van. A hegyvidék legmagasabb csúcsai 3000 méternél is magasabbak. A hegycsúcsok között sok tavat találhatunk, többek között a Kráter-tavat a Mazama-hegyen.

Tovább


A ceruza varázslói

Bármilyen hihetetlen ezek nem fényképek, hanem ceruzarajzok. Sajnos nem sikerült kiderítenem, ki a művész, de egyszerűen elképesztő, hogy valaki ennyire fotorealisztikusan rajzoljon. Manapság ilyen képeket általában photoshoppal állítanak elő. Ezért is unikum ez a sorozat.

Folytatás a tovább után.

Tovább


Trópusi sziget a jacht fedélzetén

Kinek támad olyan elvetemült ötlete, hogy egy szigetet építsen egy jacht fedélzetére?

Nem kell már a szupergazdag jachttulajdonosnak elhajókáznia a trópusi szigetre, ha mindez már a hajó fedélzetén megvan. Ízlés kérdése, hogy zseniális, vagy agyament ötlet.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog