Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Erotikus sakk-készlet gazdagoknak

Az interneten bukkantam rá erre a bájos sakkkészletre. Nem tudom ki lehet a vásárlói célcsoport, valószínűleg a Hugh Hefner féle gazdag playboyok, akik az élet minden pillanatában szeretik magukat körülvenni erotikus tárgyakkal.

A sakkészlet megrendelhető ezüstből, aranyból, és platinából. Minden figura egyedi, kézzel készült, és sorszámozott. A tábla nemeskövekből készül.

Tovább


Politikusok gyengébb pillanatai

Tovább


A természet csodái: rejtélyes hóhengerek

A szellemek is szeretnek hógolyózni és hóembert építeni. Legalábbis így foglalhatóak össze azok a különleges esetek, amikor rejtélyes hóhengereket találtak a völgyekben, de nyomokat körülöttük nem. Kis szerencsével most talán mi is láthatunk hóhengereket.

Tovább


Elmebeteg utánfutók

Úgy érzem, valaki követ minket...

Tovább


Miért kell a férfinak gyerek?

Miért kell a férfinak gyerek? Elsősorban természetesen azért, hogy újra büntetlenül vásárolhasson magának villanyvasutat, autópályát, és legót. Valamint azért, hogy közös zenéléssel mindazt az őrültséget elkövethessük, ami óriási móka, de mindenhonnan kidobnának érte. Igazolásul minden idők egyik legjobb családi klipje:

Tovább


A természet csodái: csíkos jéghegyek

Mindannyiunk képzeletében úgy élnek a jéghegyek, mint hatalmas piszkosfehér tömbök, amelyek a szürke ég alatt úsznak. A valóság azonban ennél sokkal izgalmasabb. Például a jéghegyek napos időben is megállás nélkül folytatják az útjukat.

De az igazi tévedés a jéghegyek színe. A jég állapotától függően más és más színű lehet. Akár csíkos is.

Tovább


Repülő emberek New York felett

Néhány őrült repülőmodellező távírányítású, ember formájú repülő eszközöket készített. New York egyik közparkjából indították a masinákat. Az illúzió tökéletes: három Suparman száguld New York felett. A videót két nap alatt több mint hárommillióan nézték meg.

Tovább


Elhagyott szuperkocsik

Dubai az álmok és a gazdagság földje. De a válság ott sem kímélte a vállalkozókat. A korábbi sikerek és gazdagság után sok vállalkozás csődölt be, gyakran tetemes adósságokat összegyűjtve. Ám az Emirátus törvényei kemények: az adós ha nem fizet, gyorsan börtönben találja magát hosszú időre.

Ezek után nem csoda, hogy a becsődölt vállalkozók, miután nem tudták finanszírozni korábbi luxus életvitelüket, tetemes adósságokkal és hitelekkel a nyakukban, a börtön helyett a menekülést választották. Kihajtottak a repülőtérre, és mindent maguk mögött hagyva gépre szálltak. Ezért állt elő az a számunkra képtelen helyzet, hogy dubai repülőterének parkolójában és a környező utcákban százszámra találhatóak elhagyott luxusautók.

Korábbi gondosan óvott fényezésüket már kikezdte a nap, ellepte azokat a por, a szemét, és a graffiti. Bármerre nézünk, elhagyott Porsche, Mercedes, Bentley, Ferrari, de még Lamborgini is.

Számunkra a legmeglepőbb, hogy a legtöbb járműben még az indítókulcs is benne maradt. A szigorú törvények mellett senki sem kockáztatja meg, hogy elvigyen egy idegen járművet. Egy 2010-es számlálás után mintegy 3000-re becsülték az elhagyott autók számát.

Tovább


A világ legszerethetőbb ébresztőórája

Hogy abszolút stillszerű legyek, ez a legkirályabb találmány a szeletelt kenyér óta. Statisztikailag bizonyított tény, hogy a világ legjobban utált hangja az ébresztőóráé, bármilyen szép is legyen a hangja. Mennyivel szívesebben ébredünk a friss reggeli illatára, még akkor is, ha amúgy korán kell kelni. Egészen másképp indul a nap. A világ legkirályabb ébresztője, a Wake n' Bacon erre kínál megoldást.

Tovább


A természet csodái: a szerelem-alagút

Ez az gyönyörű növényalagút ékes példája annak, mennyire nem ismerjük a környező országok természeti csodáit. Ez az erdei vasúti szakasz Ukrajnában, Kleven mellett található. A helyiek a szerelem alagútjának hívják.Romantikus séták, és nem ritkán házasságkötések színhelye. Nem kis munka lehet ilyen szép állapotban tartani ezt a csodát.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog