Hogy abszolút stillszerű legyek, ez a legkirályabb találmány a szeletelt kenyér óta. Statisztikailag bizonyított tény, hogy a világ legjobban utált hangja az ébresztőóráé, bármilyen szép is legyen a hangja. Mennyivel szívesebben ébredünk a friss reggeli illatára, még akkor is, ha amúgy korán kell kelni. Egészen másképp indul a nap.  A világ legkirályabb ébresztője, a Wake n’ Bacon erre kínál megoldást.

A dizájnból látszik, hogy a készítője egyrészt már feltalálta az oly régóta megénekelt kockadisznót. De a lényeg a belsejében van. Az ébresztés előtt tíz perccel bekapcsol a beépített infra-lámpa, és megsüti az este bekészített szelet szalonnát. Friss sültszalonna illatára ébredhetünk reggel.

Ezek után már csak hab a tortán, hogy még félálomban felkotorhatunk az éjjeli szekrényre, és máris egy szelet forró, ropogós szalonnaszeletet rágcsálhatunk.


Fel nem tudom fogni miért, de tény, hogy még nem kapható tömegtermelésben milliószámra. Pedig tuti sikerterméket gyanítok benne. Az alábbi video bizonytja, hogy a módszer valóban működőképes.

Csatlakozz a több mint ötezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Mai fotó: Egy arab kút mélyén

Ezt láttad már?

Beszéddel tölthető mobil

Folyékony napelem-permet

Az okos mikrokonyha

 Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)


(via mathlete)