Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért ne szállíts festéket autóval

Ez a jobb sorsra érdemes dél-afrikai család a nagy festésre készülve bevásárolt. Csekély hét liter festéket helyeztek el hátul, majd elindultak hazafelé. Azonban a kereszteződésben sikerült egy másik autóval összeütközni. Az ütközés miatt viszonylag kevés kár keletkezett, de az önbecsülésük súlyos csorbát szenvedett.

Tovább


Betiltott erotikus reklám

A brit reklámtestület betiltotta a Durex óvszergyár egyik reklámfilmjét, amelyet az internetre szántak. Az indoklás valahol vicces: a reklám szexuális tartalma miatt.

A szpotban a Durex egyik síkosítóját reklámozzák, és több nő látható benne, amint épp khm... jól érzik magukat. Az ASA testülethez beérkezett panaszok szerint a szpot túlzottan szexuális jellegű.

Tovább


Csodálatos japán lilaakác-kert

Ha teljes pompájában szeretnénk megnézni a lilaakácot, erre a legjobb hely a világon az Ashikaga virágpark. Japánban, Honsu szigetén, Tochigi tartományban található Ashikaga városa. A park 8,2 hektár és az ismert lilaakác-fajok megtalálhatóak itt.

Tovább


A mexikói Velence

Egy kicsiny szigetváros, ahol alig nyolcszáz ember fér el.


Nagyobb térképre váltás

Mexcaltitán de Uribe, más néven egyszerűen Mexcaltitán.

Egy kis mesterséges sziget-város Santiago Ixcuintla település közelében, a mexikói Nayarit államban.

Tovább


Trollkodnak a kollégák

Tovább


Láttál már ilyen járgányokat?

Egy letűnt kor elképesztő járművei.

Tovább


Naptár a barátnőnek

Egy srác 12 képet készített magáról, ebből összeállított egy 2012-es naptárt, és ezt adta a barátnőjének. Ez egy valóban romantikus lépés, de ha komolyan gondolta, akkor ő a legnagyobb idióta a világon. Ha viccnek szánta, akkor egy jó poén és remekül kifigurázza, milyen idióta pózokban és helyzetekben szokták a szexi lányokat fotózni. Annak mindenesetre csak örülhetünk, hogy csak fél-aktot vállalt be.

Tovább


A hullámok alatt

Clark Little Hawaii talán legismertebb fotósa. Vérbeli szörfösként a hullámok fotózásának szentelte életét, hogy azokkal is megismertesse a szörfösök által átélt élményeket, vagy inkább csak az érzést, akik soha nem próbáltak meglovagolni egyetlen hullámot sem. Egész életében a hullámokat fotózta, és ezekből a képekből választotta ki a legjobbakat, hogy megossza a világgal.

Tovább


Ilyet csak Japánban láthatsz

Őrültek, furcsák, vagy csak egyszerűen mások? Mindenki maga döntse el. Egy furcsa ország furcsa embereinek furcsa tárgyai.

Tovább


Ne higgy a szemednek

Mi a furcsa a képeken, avagy izé... ööö... hogy is van ez? Vigyázz, a látszat csal!

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog