Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mozi az utcán

Egy jó ötlet, néhány haver, egy kis barkácsolás, és vége az unalmas üldögélésnek a ház előtti lépcsőn. Jobb mint a kertmozi.

Tovább


Ha hollywoodban győznek a zombik

Andre De Freitas képei:

Tovább


Jövő sportja pályázat

A Worth1000 megkérdezte az olvasóit, milyennek képzelik el a jövő sportját. Érdekes, hogy milyen sokan számítanak arra, hogy hamarosan megjelenik a lebegő technológia. A pályázat 10 legtöbb szavazatot kapott elképzelése:

Égi deszkások - SaintAndrew

Deszkaverseny az aalagútban - jjpeabody

Tovább


Kik a legjobban kereső olimpikonok

A londoni olimpián is sok olyan sportoló küzd, akiket a mindennapi életben nem csak az olimpiai szellem hajt. Jó néhány sztár keresett meg az elmúlt 12 hónapban több millió dollárt. A legjobban kereső sportolók húszas listája:

Marc Gasol (Spanyolország)

Sport: kosárlabda

Kora: 27 év

Kereset: 10.9 millió dollár

Tovább


Közalkalmatlanság

Néha úgy érzem, hogy a közigazgatásban felvételi követelmény az elmebaj. Tisztelet a - nem ritka - kivételnek, de gyakran elkeserítő az alkalmatlanság, a hozzá nem értés, az érdektelenség, az ostobaság.

A történet a következő. Egy Heves megyei kicsiny faluban él egy idős úr, nevezzük csak egyszerűen Józsi bácsinak. Józsi bácsi nyugdíjas, tulajdonképpen nem lát, nem hall, köszvénye van, és magas a vérnyomása. Mégis felszólító levelet kapott, hogy vegyen részt a polgárvédelmi szolgálatra kötelezettek továbbképzésén. Amennyiben nem jelenik meg, és 8 napon belül nem nyújt be igazolást, hogy mi akadályozta meg ebben, pénzbírsággal és elzárással sújthatják.

Tovább


Sokkoló sport

Sokan szeretnék megalapítani a jövő sportját. De elsősorban nem a sport szeretete motiválja őket, hanem a leendő sportból várható bevétel. A különböző mozifilmek képzeletbeli sportjai elég durvának képzelik el a jövőt, a sportot elegyítik a gladiátor-játékokkal.

Most bukkantam rá egy új sportra, amely szerényen a "jövő sportja" titulust akasztotta magára. Az Ultimate Tak Ball kitalálója elengedte a fantáziáját: 60 centiméteres labdát kerget a két négyfős csapat, három hétperces harmadon keresztül. A játékot "színesíti", hogy a játékosok elektromos sokkolót használnak a pályán.

Tovább


Legszebb építmények: A legnagyobb boltíves kőhíd

A Solkan-híd (Solkanski Most) Nyugat-Szlovéniában, Nova Gorica közelében, a Soca folyó felett ível át. A gyönyörű terméskő híd 220 méter hosszú. A legnagyobb ív fesztávolsága 85 méter. Ez a második leghosszabb boltív a világon, és a leghosszabb boltív a vasúti hidak között. 1900 és 1906 között épült. A hidat R. L. Jaussner Oerley tervezte, és ez volt az első 80 méter fesztávú boltív.

Tovább


A tenisz szépsége?

Tovább


Legkirályabb nyári találmányok


Törölköző és párna beépített kihangosítóval

Tovább


Megszivatott tilosban parkoló

A kocsi tulaja a hulladéktárolóknak fenntartott helyre parkolt.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog