Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kockahas négy hét alatt

Kockahas négy hét alatt? Reklámban ócska szlogen, de van, amikor a valóság. Minden csak motiváció és körülmények kérdése. Legalább is Vincent Regannek sikerült.

A brit színész nemzetközileg a Trója című filmben lett ismert, ahol Eudorus szerepét kapta. Talán ennek is köszönhette, hogy felajánlották neki a 300 című filmben Artemis kapitány szerepét. De a szerep feltétele a kockahas. itt lép képbe a motiváció és körülmények kérdése. A motiváció egy hatszámjegyű csekk dollárban. A körülmények hogy beköltözött négy hétre egy privát edzővel egy konditerembe.

A kiinduló állapot:

Tovább


Macska és az aligátor

Egy aligátorfarmon a turisták szeme láttára egy macska szemet vetett az aligátor ebédjére:

Tovább


Varázshegy, a hihetetlen szálloda

A varázshegy (La Montaña Mágica, Magic Mountain) hotel Chilében, Patagóniában található a Huilo-Huilo területén.

Huilo-Huilo egy magánforrásokból finanszírozott természetvédelmi projekt amely egyúttal környezettudatos ökoturizmussal is foglalkozik.

Ez a terület korábban a favágók prédája, amely miatt a dzsungel gyors ütemben pusztult.

Tovább


Extrém világ

Tovább


Miért szeretik az IKEÁ-t Kínában

Sok kínai soha nem vesz semmit az IKEÁ-ban. De néhány közülük az üzletekbe jön minden reggel, és ott marad, amíg az üzlet este bezár. Ők egy forró nyári napon csak élvezik a légkondicionálást és a kényelmes bútorokat. Nem csak üldögélnek a fotelokban, hanem be is fekszenek az ágyakba. A biztonsági személyzet nem zavarja el őket, mert a cég úgy tekint ezekre az emberekre, , mint a jövőbeni beruházásokra. Talán egy nap visszajön újra, és vásárolni valamit.

Tovább


Seon Trike, a városi háromkerekű

Sok fejlesztő keresi a megoldást a nagyvárosi közlekedési problémákra. Legyen viszonylag gyors, kényelmes, könnyű, és környezetbarát. Egyre több tervező kötelezi el magát az ember hajtotta szekezetek mellett. Így tett Luis Alberto Cordoba Dorantes is.

Tovább


Földalatti villa az alpokban

Ez a földalatti villa 2009-bn épült egy svájci hegyoldalban. Mérete csalóka, mivel egy tízfős apartmant rejt a föld. Az én ízlésemnek túl rideg, a sok meztelen betonfelület miatt, de akinek tetszik, az szezontól függően 1000-4000 euróért kibérelheti.

Tovább


Tuti frásztörés, ha ez rád mászik

Íme a titánbogár, becsületes magyar nevén Óriáscincér. Nevét nem véletlenül kapta, ez a Földön élő egyik legnagyobb ismert bogár. Átlag 15 centiméteresre nő meg, de az eddig talált legnagyobb példány 16,8 centiméteres volt.

Preparált példányaiért akár 600 dollárt is fizetnek a gyűjtők. Különlegessége, hogy ennél sokkal többet ma sem nagyon tudunk róla. De a története is érdekes.

Tovább


A legbátrabb kutya

Néhány nappal ezelőtt tűz ütött ki egy Chilei házban. Múlt csütörtökön Santa Rosa de Temuco városában egy családi házban lobban fel a tűz. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, de az épületet nem tudták megmenteni.

Ekkor egy különös közjátékra figyeltek fel a tűzoltók. Az égő házból kijött egy kutya, szájában egy kölyökkel. Majd visszarohant a házba újra, és újra. Ötször ismételte meg az életveszélyes Az eset különlegessége, hogy a kutya legbiztonságosabb helynek a tűzoltóautó lépcsőjét találta. Oda kuporodott öt kicsinyével.

Amanda, a német juhász keverék szuka tíz nappal korábban hozta világra öt kölykét. Még a tűzoltókat is meglepte hősiessége, mivel a kutyának százezerszer jobb a szaglása, neki milyen pokol lehet az égő ház. Ennek ellenére nem hagyta cserben kölykeit.

A kutyákat a tűz után állatorvoshoz vitték. Amanda és négy kölyke egészséges, de sajnos az ötödik jószág olyan súlyosan megsérült, hogy nem lehetett megmenteni az életét.

A képeket J. Monsalve készítette.

Tovább


Traktorral állt bosszút a rendőrökön

Nem csak kies hazánkban vannak piás traktorosok, akik rendőrautókat törnek. Az Egyesült Államokban ezt még sokkal profibban űzik. A 34 éves amerikai polgárőr, Roger Pion, miután a rendőrség a múlt hónapban letartóztatta, megmutatta a döntés feletti rosszallását. Vélhetően erősen befolyásolt állapotban teljesen tönkretett hét rendőrségi járőrautót. 15 tonnás traktorával behajtott a rendőrségi parkolóba, és kilapította a helyi erők autóflottájának háromnegyedét. Most azonban a rendőrség súlyos rosszallásával kell szembenéznie.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog