A San Francisco-i 43 éves ápoló, Mike Schultz a közelmúltban egy félelmetes fotókat osztott meg a közösségi oldalán, amelyben bemutatja, hogy a koronavírus elleni küzdelem 6 hete mit tett a testével.

virus korona járvány kórház ápoló lélegeztetőgép

 

Mike elkapta a koronavírust. Tüdőgyulladást kapott és hat hetet töltött lélegeztetőgépre kapcsolva, gégemetszéssel, intubálva. Nyolc hetet töltött távol a családjától és a barátaitól. Most a rehabilitáción azon dolgozik, hogy visszanyerje tüdőkapacitását és erejét.

virus korona járvány kórház ápoló lélegeztetőgépvirus korona járvány kórház ápoló lélegeztetőgépvirus korona járvány kórház ápoló lélegeztetőgépvirus korona járvány kórház ápoló lélegeztetőgépvirus korona járvány kórház ápoló lélegeztetőgépvirus korona járvány kórház ápoló lélegeztetőgépvirus korona járvány kórház ápoló lélegeztetőgépvirus korona járvány kórház ápoló lélegeztetőgépvirus korona járvány kórház ápoló lélegeztetőgépvirus korona járvány kórház ápoló lélegeztetőgépvirus korona járvány kórház ápoló lélegeztetőgép

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)