Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elszálltak az évek

Évtizedekkel ezelőtt szépségideálok és szexbálványok voltak. De elszálltak az évek és alig vesztettek ragyogásukból.

Monica Bellucci, 55 éves

Tovább


Legszexibb férfi a világon

A People magazin évtizedek, pontosabban már 1985 óta minden évben megválasztja a világ legszexibb férfiját. Íne az elmúlt több mint harminc év választottjai, és az idei győztes.

A világ érdekes people magazin szexi férfi

1985: Mel Gibson

Tovább


A legszexibb élő férfi 1990-2017

People magazin minden évben megválasztja az év lexszexisebb élő férfiját. Egy kis összefoglaló az elmúlt 27 évről, milyen férfitípus számított akkor szexinek. Legalábbis Amerikában.

1990, Tom Cruise

A világ érdekes people legszexibb élő férfi sztár

Tovább


Nagyon szexi képet akart

Hát ez nem jött össze.Az isten állatkertje szexi fotó esés

Tovább


Ahol sokkal izgalmasabb a politika

Íme Venezuela új sportminisztere: Alejandra Benitez Romero. A 32 éves nő a Venezuela színeiben vívott a 2004-es, 2008-as, és 2012-es olimpián. Most ő az egyik legszexisebb politikus a világon. Talán nekünk sem ártana példát vennünk. Valószínűleg a fél ország jobban odafigyel a sport ügyére.

Tovább


Legszexisebb estélyi ruha

Ennél izgalmasabb, és szexibb estélyi ruhát már nehéz lesz kitalálni. Lauren Pope, az angol valóságshow-sztár viselte ezt a könnyed vörös darabot egy londoni filmpremieren. Extravagáns, feszegeti a határokat, mégsem közönséges. De tény, nem mindegy, hogy milyen alakú hölgy viseli. Hogy mi tartja a helyén...

Tovább


Gruppenszex a kocsiban

 Megdöbbentő látványra lettek figyelmesek fényes nappal egy olasz város egyik utcájában. Egy út szélén parkoló autó ablakán át vad szex látszott. Meztelen testrészek és csupasz fenék, extázisban hátrahanyatló nő  nyomódott az ablaknak.

Közelebb érve kiderült a turpisság, egy különleges és egyedi ablakmatrica borzolta a kedélyeket. Ne próbáljuk webshopokban keresni, mert egyedi rendelésre készült. A cél nem a polgárpukkasztás volt, hanem arra a szexüzletre hívta fel a figyelmet, amely előtt a kocsi parkolt négy napig. A klasszikus gerillamarketing elkövetője a milánói Leagas Delaney ügynökség.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Egy igazi férfi így főzi a tésztát

Napi videó:   Földkelte, földnyugta a Holdról

Napi fotó:  Vízalatti barát

(via funnychill)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Kamu szex az autópályán

Motoron, száguldás közben szexelni? Micsoda macsó virtus. Vagy inkább csak vágyálom?

Egyre elvadultabb videók érkeznek oroszföldről, hála a kocsikba szerelt kameráknak. Ezen a felvételen egy igazi macsó virtus látható: autópályán motorozás közben a tankra fektetett lányt teszi magáévá a motoros. De valódi a film? Döntsd el magad:

Tovább


A legforróbb kiborglányok

Kétségünk sem lehet afelől, hogy - mint eddig minden technológiánál - a robotok első felhasználási területe is a szex lesz. Leggyorsabban a szexipar fog rámozdulni az emberformájú robotokra, a kiborgokra. Akinek ez nem egyértelmű, az nézze meg egy mai guminő és a kiborglányok közti különbséget.

Tovább


Betiltott erotikus reklám

A brit reklámtestület betiltotta a Durex óvszergyár egyik reklámfilmjét, amelyet az internetre szántak. Az indoklás valahol vicces: a reklám szexuális tartalma miatt.

A szpotban a Durex egyik síkosítóját reklámozzák, és több nő látható benne, amint épp khm... jól érzik magukat. Az ASA testülethez beérkezett panaszok szerint a szpot túlzottan szexuális jellegű.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog