Még mindig az egyik legjobb befektetés az aranyvásárlás, ha az ember biztonságos befektetést keres. Azonban ezzel van egy nagy probléma. Ha hirtelen szükség van készpénzre, az egész aranyrudat kell eladnunk. A svájci Valcambi egy nagyon frappáns megoldást talált a problémára. Egy új terméket vezetett be az aranypiacra, a Combibars-t.

A CombiBars egy 50 grammos aranylap, amely 50 darab egygrammos táblácskára van felosztva. Ezek az apró táblák az előnyomott csíkok mentén könnyedén, lehulló veszteség nélkül törhetőek.

Így ha tulajdonosának hirtelen szüksége lenne készpénzre, csak annyi táblácskát kell letörnie, amennyit el akar adni.

A Combibars 99,99% tisztaságú aranyból készült, az összes szükséges hitelesítéssel. Emellett megvásárolható 100 grammos, 100x1 illetve 10x10 grammos felosztású, 99,9% tisztaságú ezüst tábla, 50x1 grammos, 99,95% tisztaságú palládium tábla, és 50x1 grammos, 99,95% tisztaságú platina tábla is.

Így készülnek a CombiBars aranytáblák a nyersanyagtól a végtermékig:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Csíkos pulyka

Napi videó:   Csapj le egy kalapáccsal

Napi fotó:  Lebukott a cafka

(via combibars)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...