Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A rajztábla mágusa

Alig van olyan család, ahol a valamelyik gyerek ne kapott volna ilyen rajzoló táblát. De egyszerűsége ellenére használata meglepően nehéz, és gyorsan a sarokban végezte.

Amikor M. Murray a kanadai Új Skóciába költözött, pont ünnepek alatt érkezett ismerősei nem voltak, viszont rengeteg szabadideje volt. Kezébe akadt a régi rajzolótábla, és elkezdett gyakorolni. Két év alatt jutott erre a szintre.

Művészete múlandó: egy fotó, egy rázás, és mindörökre eltűnik. 2 év húsz rajz.

rajztábla

Tovább


Férfi vagy női

Egy egyértelmű, ízléses, dizájnos, ráadásul humoros toalett tábla igazi művészet.A világ érdekes WC vécé toilet mosdó tábla

Tovább


Óvakodj a kutyától

Ahol teljesen feleslegesen van kinn a tábla.A világ érdekes kutya tábla

Tovább


30 legjobb vécéajtó-jelölés

Zseniálisan egyértelmű.

A világ érdekes vécé ajtó tábla jelölés

Tovább


Elfelejtett iskolai táblák

Különös leletre bukkantak az Egyesült Államokban, Oklahoma városában. Az Emerson gimnáziumban vadonatúj műanyag táblákra cserélték le a régi fából készült festett táblákra. Nagy meglepetésükre a táblák leszerelésekor négy teremben is megtaláltak egy régebbi táblát a leszereltek alatt. A táblák hajdanán nem lettek letörölve és csodásan épen maradt rajzok és feliratok kerültek elő.

Tovább


Indokolatlan figyelmeztetés

Még hogy ezek a kutyák harapnak?!A világ érdekes kutya tábla figyelmeztetés

Tovább


Így készül a CombiBars, a darabolható aranyrúd

Még mindig az egyik legjobb befektetés az aranyvásárlás, ha az ember biztonságos befektetést keres. Azonban ezzel van egy nagy probléma. Ha hirtelen szükség van készpénzre, az egész aranyrudat kell eladnunk. A svájci Valcambi egy nagyon frappáns megoldást talált a problémára. Egy új terméket vezetett be az aranypiacra, a Combibars-t.

A CombiBars egy 50 grammos aranylap, amely 50 darab egygrammos táblácskára van felosztva. Ezek az apró táblák az előnyomott csíkok mentén könnyedén, lehulló veszteség nélkül törhetőek.

Így ha tulajdonosának hirtelen szüksége lenne készpénzre, csak annyi táblácskát kell letörnie, amennyit el akar adni.

A Combibars 99,99% tisztaságú aranyból készült, az összes szükséges hitelesítéssel. Emellett megvásárolható 100 grammos, 100x1 illetve 10x10 grammos felosztású, 99,9% tisztaságú ezüst tábla, 50x1 grammos, 99,95% tisztaságú palládium tábla, és 50x1 grammos, 99,95% tisztaságú platina tábla is.

Így készülnek a CombiBars aranytáblák a nyersanyagtól a végtermékig:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Csíkos pulyka

Napi videó:   Csapj le egy kalapáccsal

Napi fotó:  Lebukott a cafka

(via combibars)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A legjobb hajléktalan táblák

Kedvenc kéregetőm az egyik Budapest környéki áruház parkolójában szokott odajönni hozzám az az alábbi szöveggel: "Drága uram! Én a rendszerváltás áldozata vagyok, húsz éve kezdték el durván emelni az alkohol jövedéki adóját. Alkoholista életmódomhoz kérem támogatást azzal, hogy megengedi, hogy visszatoljam a százasért a kocsiját."

A világ más tájain is vannak kéregetők, akik tudják, egy kis humor hatására könnyebben nyílnak meg a bukszák:

"Múlt héten lefeküdtem Linday Lohannal. Kérem segítsenek"

 

"Elrabolták a feleségemet. 98 cent hiányzik a váltságdíjból."

 

"Időutazó vagyok. Néhány dollárra van szükségem új fluxus-kondenzátorra.

 

"Hajléktalan Jedi"

 

"Hajléktalan Bill keres gazdag nőt"

 

"Ninják megölték a családomat. Pénzre van szükségem a kung-fu órákra"

 

"Miért hazudjak? Egy hideg sörre vágyom"

 

""Kritizálj 25 centért"

 

"Lecseréltek komputer animációra! Kérlek segíts!"

 

"Britney (Spears) növére gyereket vár. Pénzre lenne szükségem szép ajándékra."

Csatlakozz  a több mint háromezres közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott találsz meg, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

A nap kérdése: Mit csinálnak ezek a meztelen férfiak?

Videók, amivel hülyét csinálnak belőlünk

Öt perc könnyes röhögés

 

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

Tovább


Gabonakör helyett reklám

A világ sok táján megszaporodtak a gabonatáblákba írott óriási jelek. De ezekben semmi rejtély nincsen. Ezek a gabonatáblák repterek kifutópályái mellett találhatóak. A cégek ilyen különleges reklámmal akarják felhívni magukra a figyelmet. És a gazdák miért egyeznek bele? Nos, valószínűleg a többszörösét kapják érte, mint a gabonáért.

Tovább


Homokóra - villanyrendőr

Egy thaiföldi fiatal dizájner meg akarta reformálni a közlekedési lámpákat. Az ötlet kitűnő, de teljesen használhatatlan. Íme a homokóra kresz-lámpák.

Évtizedek óta változatlanok a kereszteződésekben használt forgalomirányító lámpák. Mindössze annyi fejlődés történt, hogy a hagyományos izzókat egyre több helyen váltja fel a LED-panel. Egy-két helyen már felbukkant olyan lámpa is, ahol a teli piros vagy zöld szín helyett azonos színű visszaszámlálás jelenik meg, ezzel is segítve az autósok tájékoztatását.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog