Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tisztes őszes halánték

Egyre több híresség fedi fel ősz fürtjeit. Az ezüst haj divatos lett.

Andie MacDowell

sztár filmcsillag ősz szürke ezüst haj

Tovább


Az ősz is szexi

Nemcsak a férfiak, sok nő is küzd a korai őszüléssel. Amíg ez egy férfinál sármos is lehet, a nők tragédiának élik meg, és festéssel próbálják eltüntetni. Ráadásul az ősz lenövés csúnyább, ezért ezek a hölgyek sokkal gyakrabban festetik a hajukat.

Az egész három évvel ezelőtt kezdődött. Egy nő belépett a színspecialista Jack Martin kaliforniai szalonjába, és elmondta neki, hogy évek óta 3-4 hetente a haját otthon festi. De nem akar aggódni a hajfestéke miatt, nyugdíjasként is élvezni akarja a szabadban való szabadidőt, és minél több időt akar megtakarítani.

Jack Martin elfogadta a kihívást és azonnal elindult az ötletelés. Végül úgy döntöttek, hogy a hölgy haját egy ezüstös szürke árnyalatúra festette. Ez elrejti az őszülést, ritkábban kell fodrászhoz járni, és mind kiderült rendkívül szexi is. Az eredménnyel mindeni elégedett volt, és miután megosztotta a fotót az Instagrammon, Martinhoz tódulnak a hasonló kéréssel az ügyfelek.

Tovább


Így készül a CombiBars, a darabolható aranyrúd

Még mindig az egyik legjobb befektetés az aranyvásárlás, ha az ember biztonságos befektetést keres. Azonban ezzel van egy nagy probléma. Ha hirtelen szükség van készpénzre, az egész aranyrudat kell eladnunk. A svájci Valcambi egy nagyon frappáns megoldást talált a problémára. Egy új terméket vezetett be az aranypiacra, a Combibars-t.

A CombiBars egy 50 grammos aranylap, amely 50 darab egygrammos táblácskára van felosztva. Ezek az apró táblák az előnyomott csíkok mentén könnyedén, lehulló veszteség nélkül törhetőek.

Így ha tulajdonosának hirtelen szüksége lenne készpénzre, csak annyi táblácskát kell letörnie, amennyit el akar adni.

A Combibars 99,99% tisztaságú aranyból készült, az összes szükséges hitelesítéssel. Emellett megvásárolható 100 grammos, 100x1 illetve 10x10 grammos felosztású, 99,9% tisztaságú ezüst tábla, 50x1 grammos, 99,95% tisztaságú palládium tábla, és 50x1 grammos, 99,95% tisztaságú platina tábla is.

Így készülnek a CombiBars aranytáblák a nyersanyagtól a végtermékig:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Csíkos pulyka

Napi videó:   Csapj le egy kalapáccsal

Napi fotó:  Lebukott a cafka

(via combibars)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Halvadászat a levegőben

Meglepő, hogy a véletlen milyen sportok kialakulását hozza el. Preoriában, a Mississippi folyón például a halakra nem horgászok, hanem vadászok mennek. A levegőben, bunkósbottal, dárdával, nyíllal.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog