Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

E-mail az idegenektől

A kapcsolatfelvétel már megtörtént az interneten.

A kanadai Allen Tough egyetemi előadó szerint a földönkívüliek már bolygónkon tartózkodnak, információkat gyűjtenek civilizációnkról. Ha pedig így van, arra is mérget vehetünk, hogy már a világhálóra is rákapcsolódtak. Ezért internetes honlapot hozott lére - szigorúan földönkívüli levelezők számára. És jöttek a levelek…

Tovább


Szakrális csodák: a Keresztek hegye

A Keresztek Hegye egy 60 m hosszú, és 40-50 m széles domb szántóföldek közepén található. Mindössze 10 méter magas. Egy kis ipari várostól, Siauliaitól 12 km-re északra található. A dombot és környékét ma már megszámlálhatatlan mennyéségű kereszt borítja. A hit, a szabadságvágy, és a megszállók elleni néma tiltakozás legszebb, legfenségesebb szimbóluma, nemzeti identitás emlékműve.

Tovább


AZ őrült norvég artista

Lehet épeszű egy ember, aki egy 1000 méteres szakadék eremén egyensúlyozik?

A troll nyelvén

Tovább


Két őrült szénszálas csellókkal

Elképesztő klip akadt a kezembe nem is olyan régen két elborult csellós Michael Jackson Smooth Criminal című számát játszotta egymással versengve minden kíséret nélkül. Elképesztő zenei teljesítmény és élmény.

Tovább


Szendvicsművészet

Hihetetlen, hogy néhány dús fantáziájú séf, mit tud kihozni egy ártatlan, mindenki által ismert, egyszerű szendvicsből. Csak a fantáziánk, a képzeletünk szabhat határt. Néhány extrém, vagy egészen különleges mestermű.

Tovább


A WWF 15 legjobb plakátja

A természetvédelmi világalap meghökkentő módon hívja fel a figyelmet a világ bajaira. Nem riad vissza a botránytól, sőt a betiltástól sem.

Tovább


Zselic, az égbolt-rezervátum

Sokan észre sem veszik, hogy nagyvárosaink annyi fénnyel szennyezik környezetünket, hogy már a csillagok is alig látszanak az égen. Ezért jöttek létre a csillagos égbolt rezervátumok.

Tovább


Fantasztikus alternatívák

Létezik több, különféle elképzelés, milyen módon lehetne energiához jutni. Realistább és fantasztikusabb is van közöttük. De hogy melyik lesz megvalósítható?

Tovább


Napi ajánlat: Az iPhone áldásával

Kevés hírnek dőlt be úgy a világ, mint annak, hogy gyónni lehet az iPhone-on keresztül. De miért is lett ennyire felkapva, hogy másnap Vatikánnak kellett cáfolnia?

Néhány gondolatom az egyház, a hívők, és az internet viszonyáról a Petőfi rádió Netidők című műsorának blogjában.

Tovább


Az ezer sziget tava

Sokan azt hiszik, hogy az Ezer sziget csak egy salátaöntet. Pedig a névadója Kanada egyik legszebb vidéke. És 1692 sziget.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog