Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fóka elkapta a pingvint

Hihetetlen vízalatti felvételek egy leopárdfókáról, amint a víz alatt elkap egy pingvint. Az elképesztő fotók az antarktiszi-félsziget mellett készültek.

Tovább


Fehér tigris a víz alatt

Bár a macskafélék általában irtóznak a víztől, a tigrisekre ez nem jellemző, Sőt, kifejezetten szeretik a vizet, kiválóan úsznak. Ez a gyönyörű ritkaság egy fehér bengáli tigris, San Francisco közelében talált otthonra. Imád a vízben játszani, és gond nélkül levadássza a víz alatt a neki dobott finom falatokat. Az üvegfalon keresztül a látogatók is megcsodálhatják ezt a félelmetesnek tűnő játékot.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Nem minden ehető, ami annak látszik

Napi videó:   Dupla hátra szaltó - kerekes székkel

Napi fotó:  Extrém tetkó

(via environmentalgraffiti)

Tovább


Európára veszélyes a jeges-tengeri édesvíz

Hatalmas mennyiségű olvadt édesvíz gyűlt össze a Jeges-tenger egy szűk régiójában. A sós víz felszínén úszik, és egyre terebélyesebb. Komoly veszélyt jelent, mert ha megváltozik a széljárás, az édesvíz átfolyik az Atlanti-óceánba, és komolyan befolyásolhatja az enyhébb észak-európai időjárást biztosító áramlatokat.

Tovább


Varázshegy, a hihetetlen szálloda

A varázshegy (La Montaña Mágica, Magic Mountain) hotel Chilében, Patagóniában található a Huilo-Huilo területén.

Huilo-Huilo egy magánforrásokból finanszírozott természetvédelmi projekt amely egyúttal környezettudatos ökoturizmussal is foglalkozik.

Ez a terület korábban a favágók prédája, amely miatt a dzsungel gyors ütemben pusztult.

Tovább


Legkirályabb vizi játékok

Jéghegy mászófal

Tovább


Leopárdmentés Indiában

Indiában, Siliguri településen reggel szokatlan hangokra ébredtek a helyiek. A felusi vízgyűjtő felől furcsa állati hangok jöttek. Az odatóduló falusiak a betonciszternában egy leopárdot találtak, amely az éjjel eshetett a vízbe, valószínűleg vadászat közben. Az állat sehogy sem tudott kimászni. A helyiek nem akartak végezni az állattal, de életveszélyes közel menni egy ilyen ragadozóhoz. Végül egy ügyes módszert találtak:

Tovább


Holland vizi-virágkarnevál

A Westland Úszó Virág Parádé (Varend Corso Westland) egy egyedülálló, színes, évente megrendezésre kerülő esemény Hollandiában.

Augusztusban mintegy hatvan hajót díszítenek fel pompás virágokkal, növényekkel, gyümölcsökkel és zöldségekkel. Így felékesítve futnak ki a csatornára. A varázslatos konvoj mintegy 70 kilométeres utat jár be a falusi központok között: Westland, Midden-Delfland, Vlaardingen, Rijswijk, Hága, és Delft.

Tovább


Durva, de igaz: a vámpírhal

A bennszülöttek tudják, hogy a piranhánál csak egy dolog veszélyesebb: az Amazonasba pisilni...

Tovább


Ahogy sosem láthatod a kutyádat

Tovább


A thaiföldi árvíz tragikomikus arca

A hírekből észre sem vettük, de tavaly nyár közepétől csaknem fél évig tartott a thaiföldi árvíz, amely hetekre, sok helyen hónapokra elborította az ország jelentős részét. Az emberek nem tudtak mit tenni a víz ellen, ezért inkább alkalmazkodtak hozzá. A tragikus esemény mögött megbúvó emberi leleményesség megmutatja a helyzet humoros oldalát, az ember minden túlélő akaratát. Hogy lehet élni, túlélni, ha a világ körülötted víz alatt áll? Hogy élnek, dolgoznak, utaznak az emberek? Hogy játszanak a gyerekek? A fotók sok mindent elárulnak.

Bezsákolt autók

Privát vizenjáró

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog