Barbara Guerra úgy gondolja, nem sokban különbözik a különbözik a többi nőtől. Fitneszbajnok, modell, négy gyerek anyja. Ja, és nincs karja.

Barbie két és fél éves korában vesztette el a karjait, Egy transzformátornál szenvedett el áramütést. Olyan súlyosan megsérült, hogy még az is kérdéses volt, hogy túléli-e egyáltalán. Az orvosoknak sikerült megmentenie az életét, de a két karját nem.

 

De nem adta fel, hogy normális élete legyen. Megházasodott, négy gyermeke van, és szerinte teljesen átlagos életet él. Csak mindent a lábával csinál: telefonál, eszik, vezet, sminkel.  A teljes életének legjobb bizonyítéka, hogy modellkedik, és számos fitneszverseny győztese.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizennégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

 Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Húsos lucskos káposzta

Napi videó:   Macska, a nagy vadász

Napi fotó:  Trükkös megoldás

(via jaffamood)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...