Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Minden idők legdurvább lánykérése

Az igazán szerelmes férfi hajlamos arra, hogy nagy nyilvánosság előtt csináljon hülyét magából. Az elmúlt években divatba jöttek a különleges lánykérések, az ügyesen megszervezett Flash mob, vagyis villámcsődület lánykérések. Sok ember a legváratlanabb helyen kezd el énekelni és táncolni, aminek a csattanója a kiszemelt hölgy váratlan megkérése.

Erre alapozva a Fox TV új műsort készített, amelyre szerelmes férfiak jelentkezhettek, hogy ilyen látványosan kérjék meg barátnőjük kezét. A csatorna kitett magáért, a show első részében leszervezte minden idők egyik leglátványosabb átverését és lánykérését. Mindezt megfejelték azzal, hogy azonnal össze is adták a párt.

Tovább


Legrosszabb börtönből luxusszálloda

Hollandia legrosszabb hírű börtönéből luxusszálloda lett. A Het Arresthuis közel százötven éven át szolgált börtönként, míg 2007-ben el nem költöztették az utolsó rabot is. Az épületet megvásárolták, felújították, és exkluzív szálloda lett belőle. Nem az a most divatos, megőrizzük a börtönérzést, hogy egy-két éjszakát itt borzongjanak a vendégek, hanem igazi luxust kap, aki itt tölt néhány éjszakát. Persze lehet rabruhában bulizni, a rácsok és a zárkaajtók is megvannak még, de minden más. Minden nagyon más. Azt hiszem, nem ilyen cellákra és konyhára emlékeznek a hajdani lakók. Egy éjszakára egy kétágyas szoba 140-220 euró.

Tovább


A világ szemét-fővárosa

Tudod hova kerül az általad leadott elektronikus hulladék? Nagy valószínűséggel ebbe a városba.

Guiyu Kína Guangdong tartományában fekszik. Hajdanán négy kis falucska volt, amely azért állt össze, hogy itt dolgozzák fel a világ elektronikus hulladékát. Mára Guiyu már 52 négyzetkilométeren terül el, és 60 000 vállakozó foglalkozik a feldolgozással. Naponta több mint 1000 kamion érkezik ide, kiokádja magából a világ e-hulladékát. Nem véletlenül lett GuiYu beceneve "elektronikus temető". Eddig a becslések szerint minimum 1,5 millió tonna e-hulladék végezte itt.

Tovább


Autóval lógva a korláton

Matthew Hamilton az igazán szerencsés fickók közé tartozik, vagy a részegeket tényleg óvják az istenek. A 38 éves férfi az oregoni Beavertonban vezette át kocsiját a felüljáró korlátján, de az autó nem zuhant a mélybe, megtartotta a korlát. A részeg sofőrt végül egy tűzoltó mentte ki szorult helyzetéből.

 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Brandy-pipa

Napi videó:   Ne higgy a szemednek: Repülőgép-hordozó fedélzetén

Napi fotó:  A búvárfotós és a bálna

(via acidcow)

Tovább


A legkeményebb ébresztés

Szombaton korán kelni nem egyszerű, pláne, ha dolgozni kell menni. Ha nem elég a sima ébresztés, itt egy professzionális, csaknem öngyilkos módszer.

Vegyél egy zárható, átlátszó plexi koffert.

Rakd be az órát, és állítsd be az időt.

Zárjuk be gondosan.

Csatlakoztasd úgy az áramhoz, hogy ne tudd kirántani a konnektorból.

És jön a lényeg: fogd a kulcsot, és dobd be a kávéba.

A folyamat egyszerű: ha ki akarod kapcsolni reggel az ébresztést, fel kell hajtanod a kávét, nem lenyelni a kulcsot, kinyitni a dobozt, és lekapcsolni. Mire végzel, felébredsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  A szülinapi torták királyai

Napi videó:   A jég vonzza a hülyéket

Napi fotó:  Pesti utakra felturbózott kisautó

 (via piximus)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Kik a legjobban kereső olimpikonok

A londoni olimpián is sok olyan sportoló küzd, akiket a mindennapi életben nem csak az olimpiai szellem hajt. Jó néhány sztár keresett meg az elmúlt 12 hónapban több millió dollárt. A legjobban kereső sportolók húszas listája:

Marc Gasol (Spanyolország)

Sport: kosárlabda

Kora: 27 év

Kereset: 10.9 millió dollár

Tovább


A kínai "forró krumpli" átverés

Nem is oly régen különleges videó borzolta fel az internetezők kedélyét, amely a kínai állami televízió egyik tudósításának részlete. A tudósításban állami és katonai vezetők tekintenek meg egy hadgyakorlatot. Az egyik bemutató során katonák forró krumplit játszanak.

Ez egy egyszerű játék, ha megkapod a csomagot, azonnal tovább kell adnod különben "megégeti" a kezed. A katonák azonban egy éles bombát adtak körbe, amelyet az utolsó a kör közepén álló gödörbe dobott. Erre a jelre mindegyik katona a földre vetette magát.

Tovább


LEGO Star Wars ébresztőbaba

Szeretnéd, ha minden reggel Darth Vader, Boba fett, vagy egy birodalmi rohamosztagos ébresztene, és mégsem lennél egy birodalmi börtönben? Vagy éppen Yoda szelíd csipogására vágysz? Most már erre is van megoldás. Mert ha van két dolog a világon, amelyekből soha nem fogunk kinőni, akkor azok a legózás és a Csillagok Háborúja.

Tovább


A tévé történetének legelegánsabb átverése

Lassan közeledik április elseje, a médiumokat ellepik majd aznap az álhírek. Érdekes módon minél több ilyen "április bolondja" hír lesz, annál kevésbé ötletesek. Az igazi átverés valamilyen kapitális blődséget helyez tökéletesen hihetővé tett környezetbe. A máig legelegánsabb és legjobbnak tartott átverés csaknem egyidős a tévéadások beindulásával.

1957. április elsején a BBC Panorama című műsorában a következő felvezető szöveggel indult el a riport: az enyhe télnek és az ormányos bogarak kipusztulásának köszönhetően a svájci földműveseknek végre sikerült spagettit szüretelniük.

Tovább


A világ legszerethetőbb ébresztőórája

Hogy abszolút stillszerű legyek, ez a legkirályabb találmány a szeletelt kenyér óta. Statisztikailag bizonyított tény, hogy a világ legjobban utált hangja az ébresztőóráé, bármilyen szép is legyen a hangja. Mennyivel szívesebben ébredünk a friss reggeli illatára, még akkor is, ha amúgy korán kell kelni. Egészen másképp indul a nap. A világ legkirályabb ébresztője, a Wake n' Bacon erre kínál megoldást.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog