Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az életre kelt pokoli erdő

Erdők, amelyekben nem tanácsos a holtak éjszakáján sétálni. Fák, amelyek alatt nem akarunk állni halloweenkor.

Tovább


Rémisztő fák

A fákhoz különlegesen kettős a viszonyunk. Egyrészt gyönyörködünk bennünk, eltelünk a természet egyik legpompásabb teremtményével. Másrészt meglátjuk benne a félelmetest, a nem evilágit. A göcsörtök és odvak rosszindulatú arcot formáznak. Egy komor erdőben ahogy fölénk hajolnak az évszázados fák, a kopár ágak rémisztő karokként nyúlnak felénk, ha beleakad a ruhánk egy ágba… kész rémálom. nem csak éjjel, nappal is.

Tovább


A mélység peremén állni

Kanadában újabb extrém kalandban lehet próbára tenni idegeinket és záróizmainkat.

Tovább


Extrém szakállak versenye

A kétévente megrendezésre kerülő szakáll és bajusz világbajnokság legjobb arcai:

Tovább


Öt perc könnyes röhögés

Két kutya az étteremben: nem tudom eldönteni, hogy ez a világ két legmaflább kutyája, vagy csak kitűnő nevelést kaptak. De maga az ötlet egyszerűen zseniális, aminél csak a kivitelezés a jobb.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, mert van, amit csak ott találsz meg. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Ússz a medvével!

Sztárok a kutyák megmentéséért

Napi szubjektív: Hogyan éld túl a cápatámadást

A 10 legjobb "Óóóó, a francba..." pillanat

Tovább


Szépségverseny vagy pedofil paradicsom

Az Amerikában zajló gyermekszépségversenyek az elmúlt évtizedek alatt valami torz versengésbe csaptak át, amelynek áldozatai maguk a gyerekek. 4-7 éves kicsik, akiknek óvodában, iskolában, játszótéren lenne a helyük, huszonéves dámáknak maszkírozva produkálják magukat a színpadon, csakúgy, mint a felnőtt szépségversenyeken. Olyan az egész, mintha a New Yorki luxusprostiket keresztezték volna a Las Vegasi táncosnőkkel, és egy bangkoki gyerekbordéllyal.

Ez a pedofil paradicsom, egy olyan rémálom, amely eltorzítja ezeknek a gyerekeknek a lelkét, jellemét, miközben szeretetből megpróbálnak megfelelni az anyák elmebeteg vágyálmainak, amelyek saját sikertelen életükből fakadnak. Milyen beteg világ kell ehhez, hogy ezt szépnek és cukinak lássa. Férfiként és apaként is egyaránt borzasztónak, lealacsonyítónak látom az egészet. De inkább a képek beszéljenek helyettem. Ja és világbéke...

Tovább


A világ legnagyobb képernyője

Ne centiméterekben gondolkodjunk, hanem méterben. A világ legnagyobb képernyője több mint négyszáz méter, és egy egész utcát fed le Las Vegasban.

Tovább


A rettegés ösvénye

A világ legveszélyesebb sétaútja mindössze három kilométer hosszú, de a halálos balesetek miatt a hatóság le is zárta: Erre csillant fel az extrém túrázók szeme.

Tovább


Szombati Dizájn: Sisakművészet

A világban sokfelé nagy hagyománya van a a járművek egyedi díszítésének. Ennek egyik különlegesen szép ága a sisakfestés.

Tovább


Tudósok bizonyították a hit erejét

A derülátóbb tovább él? Kitolható a halál időpontja? Hihetetlen, de a hit sok mindenre képes. Nem egy mindent átfogó jelenséggel állunk szemben, de a balszerencse-tudat, az adott időponttal kapcsolatos fokozott 'várakozás', 'elvárás' hatással lehet a történésekre.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog