Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kedvenc rajzolt karaktereid és alkotóik

Tudod, ki rajzolta kedvenc rajzfilmhősödet?

Tovább


Ezért robbannak az orosz lőszerraktárak

Elég sűrűn szerepel a hírekben, hogy orosz fegyverraktárakban tűz volt, robbanás történt, vagy éppen felrobbant egy lövedék. Azonban senki sem gondolná, hogy ilyen rémálomba illő körülmények között is raktároznak lövedékeket, lőszereket. Tulajdonképpen csoda, hogy ilyen ritkán történik katasztrófa.

Tovább


Ne kezdj el játszani vele!

Mert ha igen, rámegy a fél napod! Én szóltam előre...

Vannak okos cégek, akik nem egy szimpla reklámkampányba nyomnak bele egy nagy kazal pénzt, hanem e helyett megkérnek egy-két okos embert, csináljanak e helyett valami interaktív csudát.

2010-ben ismerkedhettünk meg a gyámoltalan de jólelkű vadásszal, most közös születésnapot ülnek a medvével. De egyetlen mozdulattal kiradírozza a címből a 2012-es évszámot, és mi írhatjuk be helyette saját születésnapunkat.

Tovább


Bizarr párosok: nyelvevő rák és a hal

A Csendes-óceánban élnek olyan halak, amelyek különlegesen kapcsolatban élnek együtt egy parazitájával, egy rákfajjal.

Tovább


Világsztárok a maszkok mögött

A maszkmesterek az évtizedek alatt elképesztő tökélyre fejlesztették a színészek eltüntetésének és mesebeli karakterekké változtatásának technikáját. Ismert sztárokat képesek úgy átalakítani, hogy gyakran rájuk sem ismerünk. De gyakran előfordul, hogy csak az eljátszott karakter lesz világhírű, és nem is sejtjük kit rejtenek a maszkok. Krimi, horror, sci-fi, fantasy, vagy csak egy elmebeteg vígjáték. Csak a stáblistáról, vagy még onnan sem tudhatjuk meg az igazat. A filmtörténet néhány ismert karaktere, és hogy kit rejt a maszk.

Tovább


Miért okosabb csoportosan utazni

Egy belga busztársaság - amely elsősorban flamand területen működik - úgy döntött, hogy szakít a hagyományos reklámokkal. Nem jött a szokásos szájbarágós szlogenekkel, mosolygó utasokkal, frappánsnak tűnő érvekkel, hogy miért őket válasszuk.

Tovább


A mélység peremén állni

Kanadában újabb extrém kalandban lehet próbára tenni idegeinket és záróizmainkat.

Tovább


Az őrült török fagylaltos - frissítve

Mindenki ismer olyan embereket, akik a lélekölő unalmas munkájukat saját produkcióval dobják fel. Ilyenek például a vicceket mesélő buszsofőr, az éneklő troli-vezető, a táncoló forgalomirányító rendőr. Ezek a török fagylaltosok elképesztő, már csaknem cirkuszi ügyességű játékkal szórakoztatják vásárlóikat, és az utca járókelőit. Nem csak otthon, hanem a világon sokfelé. Hűsítő szórakozás a nyári melegben.

Tovább


Gabonakör helyett reklám

A világ sok táján megszaporodtak a gabonatáblákba írott óriási jelek. De ezekben semmi rejtély nincsen. Ezek a gabonatáblák repterek kifutópályái mellett találhatóak. A cégek ilyen különleges reklámmal akarják felhívni magukra a figyelmet. És a gazdák miért egyeznek bele? Nos, valószínűleg a többszörösét kapják érte, mint a gabonáért.

Tovább


Filmkarakterek karikatúrái

Nem csak egy híres embert, egy zenészt, celebet, vagy egy politikus lehet karikírozni. Egy jól eltalált filmes karakter ugyanilyen méltóvá válik a torz tükörképre. Anthony Geoffroy karikatúrái.

Dr. House - House M. D. - Hugh Laurie

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog