Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szervezett káosz

Az Amazon.com csomagoló és raktárbázisa. A robotok még nem alkalmasak a termékek feldolgozására, ezért itt emberek dolgoznak.

Tovább


Kuvaiti tanktemető

Az Öbölháború egyik legdöbbenetesebb emlékműve, amely valós képet ad a háború méreteiről. Amikor a harcok véget értek, a szövetségesek erre a központi helyre hordták össze a roncsokat. Iraki harckocsik temetője Kuvaitban, az Al Jahrah sivatag közelében.

Tovább


A világ legnagyobb farakása

A képeken a svédországi Byholma város használaton kívüli repülőtere látható. Svédországban helyi látványosság lett, miután gigantikus fa-lerakatot csináltak belőle.

Szinte elképzelhetetlen a halom mérete: 13 méter magas és 2000 méter hosszú. 12 sorban fekszenek a 5-6 méteres fatörzsek.

Tovább


Csodás matek a természetben

Fraktálok, fibonacci-számsorozat, és a matematika egyéb szépségei a természetben.

Tovább


A világ legnagyobb temetője

1400 éve szolgál több millió ember nyugvóhelyeként.

Wadi al-Salam, a Béke völgye. Egy nagy völgy Irakban, Nedzsef városától észak-keletre. Itt fekszik, a világ legnagyobb temetője.


Nagyobb térképre váltás

Tovább


Elképesztő vízalatti vadászat

Elképesztő egy madár: zuhanórepülésben, mint egy késpenge csapódik a vízbe, hogy a mélyben kapja el áldozatát.

Tovább


Óriási titkos fegyverraktárat találtak a külvárosban

Kié lehet a készlet? A Mikulásé?

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Igazi kalóriabomba

Napi videó:   Nem semmi robottánc-páros

Napi fotó:  Keresd a két naracskabátos kutatót

(via ljfun)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Traktorral állt bosszút a rendőrökön

Nem csak kies hazánkban vannak piás traktorosok, akik rendőrautókat törnek. Az Egyesült Államokban ezt még sokkal profibban űzik. A 34 éves amerikai polgárőr, Roger Pion, miután a rendőrség a múlt hónapban letartóztatta, megmutatta a döntés feletti rosszallását. Vélhetően erősen befolyásolt állapotban teljesen tönkretett hét rendőrségi járőrautót. 15 tonnás traktorával behajtott a rendőrségi parkolóba, és kilapította a helyi erők autóflottájának háromnegyedét. Most azonban a rendőrség súlyos rosszallásával kell szembenéznie.

Tovább


Tiszta elmebaj: Saddam arany fegyverei

Az iraki diktátor, Szaddám Husszein bukása után derült fény arra, hogy milyen elképesztő luxusban élt. Palotáiban mindenből csak a legjobb és legdrágább lehetett. Mindezek ellenére is meglepő privát fegyvergyűjteménye, amelyek aranyozott és ezüstözött fegyverekből állt. A kollekcióban vannak régi és újabb fegyverek, az AK-47-től az általa oly gyűlölt Izrael Desert Eagle pisztolyáig. A legelképesztőbb talán egy aranyozott páncéltörő gránát. Elmebaj felső fokon.

Tovább


Nem gyenge a gépkezelő, avagy így parkoljunk vagonra

Megfejtés a képek után:

A mutatvány nem öncélú. Ezt a gépet dírekt így tervezték, hogy fel tudjon mászni egy vagon tetejére, és felülről pakolja ki a vagon tartalmát. Természetesen nem légvezetékes vonalakra ajánlott.


Csatlakozz a közel nyolcezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Napi fotó:   Láttál már négyszögletes hullámokat?

Napi videó:   A tökéletes kivillanó has

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Vasúti alagutak Európa és Afrika között

Azt hiszed neked szar a munkád?

Vonattal a Marsra

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

(via theginblog)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog