Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szállítani tudni kell

Az extrém rakodás művészete.Isten állatkertje szállítás rakodás pakolás autó motor

Tovább


Tengeri mentőakció

Mallory Harrigan, Cliff Russell és Allan Russell, az Északi Hattyú nevű rákhalász-hajó legénysége valami furcsát vett észre a tengeren. Labrador partjaitól 4 mérföldre egy furcsa, gomba alakú jéghegyet vettek észre, és valami mozgott a tetején.A világ érdekes jéghegy sarki róka mentés rákhalász hajó

Tovább


Aki szeretnek veszélyesen élni

Van, aki nemtörődöm, van, aki lusta, de néhánynak inkább csak muszáj. A maradék szimplán idióta.A világ érdekes veszélyes munka szórakozás

Tovább


Történelmi figurák mai köntösben

Hogyan néznének ki a régi korok nagy alakjai, ha szemben ülnének veled a metrón.​

Tovább


Mit rejtenek a múzeum raktárai

A Smithsonian Természettudományi múzeuma rendelkezik a világ egyik legnagyobb és leglenyűgözőbb mintagyűjteményével. Nézzük meg, mit rejtenek a hátsó raktárak, mi van a tárolókban.

Tovább


Ötletek a mosdókból

Érdemes körülnézni a világ nyilvános illemhelyein. Nagyon sok érdekes és hasznos ötletre bukkanhatunk. Remélem ezek elterjednek nálunk is. Szuper megoldások a a nyilvános vécékből.mosdó vécé nyilvános ötlet praktikus okos

Tovább


Színészek és horror karakterek

A különböző horrorfilmekben sok hátborzongató karaktert ismerhettünk meg, de nem tudjuk, ki játssza őket. A legtöbben felismerhetetlen a rajtuk lévő erős smink, maszkok vagy a speciális effektusok miatt A Fxattics Studios tulajdonosa, a Brooklynból érkező Angela Norris úgy döntött, hogy megmutatja azokat a színészeket, akik ezeket a híres álarcos szerepeket játszották. Angela a hátborzongató karakterek mellé szerkesztette a színészeket, Ahogy egymás mellett állnak, ráébredhetünk, hogy mennyi munka és erőfeszítés van ezeknek a karaktereknek a létrehozásában.

1. A Sötétség ura, Pennywise és Frank N. Furter szerepében Tim Curry
a "Legenda", a "The Rocky Horror Picture Show" és az "AZ" című filmekben.

Tovább


Ha Pixar hős lehetnél

Két programozó és mesterséges intelligencia-rajongó, Justin Pinkney és Doron Adler elkészítettek egy "toonification" applikációt, amely alapvetően aranyos rajzfilmfigurává változtatja arcképet. A mély tanulásnak köszönhetően az algoritmus "finomhangolja" az eredeti arcot, és ötvözi azt egy rajzfilm modellel, az identitások változatlanok maradnak, de a jellemzők rajzfilmesek.

pixar karakter animáció rajz fotó

Leonardo Dicaprio

Tovább


Együtt élni a Disney karakterekkel

Samuel MB művész, színész és általános iskolai tanár a fantáziát és a valóságot keveri azzal, hogy népszerű Disney-karaktereket helyez el fotóin. A képeken olyan kedvenc szereplőivel lóg, mint Simba, Ariel, Hercules és még sokan mások. Disney karakter

Tovább


Színészek és híres karaktereik  II.

Általában csak azután ismerjük fel a színészeket, miután híressé válnak. De mielőtt nevek lettek, a karakterükről ismerték őket. Például Macaulay Culkinet sokáig Kevinként volt ismerős a Reszkessetek betörők után. Vagy sokan még évekig Rockyként ismerték Sylvester Stallonét. Ebben a különleges fotósorozatban a holland grafikus, Ard Gelinck különleges páros fotókat készített: a színészek együtt állnak modellt egyik ikonikus karakterükkel.

színész karakter híresség

Eddie Murphy és Axel Foley

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog