Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lebegő luxus

A Solar Floating Resort koncepció egyedülálló kombinációja egy apartmannak, egy jachtnak és egy tengeralattjárónak, amely kihasználja a nap energiáját, és környezetszennyezés-mentesen, harmóniában a természettel biztosítja a legnagyobb kényelmet.

Telepíthető bármelyik strandra, tengerpartra, hogy maximális komfortot nyújtson a vendégeknek, fokozza a szálloda értékét, mindezt környezetbarát, napelemes energiaellátással. Az SFR felületét borító napelemtáblák biztosítják a szükséges energiát a meghajtáshoz és a fedélzeti rendszerek működéséhez.

Az SFR-t úgy tervezték, hogy maximum hat fő számára kényelmes elhelyezést biztosítson a vízen. Ideális élőhely kikötőkben, miközben a parthoz csatlakozik, mégis megadja a kellő magánszférát. Akár a tökéletes nászút helyszíne lehet.

Minden SFR fedélzetén található két egyágyas és két kétágyas hálószoba, természetesen mindegyikhez tartozik saját fürdő. Tágas konyha, étkező, társalgó áll a vendégek rendelkezésére, elegáns, olasz stílusú dekorációval. A fedélzeten bár és napozóágyak, valamint egy hatszemélyes jakuzzi található.

A Solar Floating Resort legnagyobb különlegessége egy víz alatti kilátóbuborék. A fedélzetről lesétálva hat karosszék fogadja a bámészkodni vágyókat, hogy itt pihenjenek, és élvezzék a zavartalan, 360 fokos, víz alatti panorámát a vastag, kristálytiszta üvegen keresztül.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Sütőtők-krémleves különlegesen

Napi videó:   A gepárd futása

Napi fotó:  Fontos a tökéletes kényelem

(via mpd-designs)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A világ legszebb helyei: Barlang-part

Bakancslistára illő célpont: Barlang-part, Booderee Nemzeti Park, Új-Dél-Wales, Ausztrália.

ui: Közben kiderült, hogy ezek a fotók mégsem ott készültek, valaki nagyon összekutyulta a dolgokat. Ez a hely Algavre régióban található Portugáliában. Mindez a hely szépségéből nem von le semmit, sőt még jobb is, hiszen közelebb van.


Nagyobb térképre váltás

Tovább


Piknik a tengerparton

Ezen a - remélhetőleg utolsó - észvesztően forró nyári napon néhány hűsölő fotó azoknak, akik nem lehetnek ott, ahol a képek készültek. Egy könnyű tengerparti piknik stílusosan, elegánsan, mégis könnyedén. Talán őket éri, a hűvös, tengerillatú szél.

Tovább


A világ legnagyobb vízfeletti bungalója

A jómódúak között igen népszerű - és sokak vágyálma - a sekély tengerben, cölöpökön álló bungalókban tölteni a nyaralást. Romantikus, békés, exkluzív, a nyugalom szigetei.

A világon több mint 110 ilyen üdülőhelyen foglalhatunk szállást. Ezek a bungalók nagyobbak, és jóval drágábbak egy szállodai szobánál. 50 négyzetméternél szinte mindegyik nagyobb, de átlagosan 100 négyzetméteres építményekben élvezhetjük a magányos luxust.

Tovább


A természet csodái: Jéggömbök a tengerparton

A természet furcsa szeszélye nyomán nagy ritkán jéggömbök boríthatnak egy-egy tengerpartot.

Nem véletlenül írtam hógolyók helyett jéggömböket. A hógolyókat az emberek gyúrják, ezeket pedig a szél és a víz. Valamint nem csak hóból állnak, hanem megfagyott vizes hóból.

Tovább


Costa Rica Legdrágább apartmanja

A világ egyik legdrágább apartmanja egy kimustrált, de minden luxusigényt kielégítő repülőgép a dzsungel szélén.

Tovább


2400 év után lett vége a háborúnak

Produkál a történelem furcsa rekordokat. Vannak országok, amelyek évszázadokon keresztül gyűlölik egymást, vannak, akik testvéri szeretetben élnek. És vannak háborús felek, akik véletlenül nem békülnek ki. De sohasem késő.

Tovább


A természet leggonoszabb tréfája

El lehet képzelni gonoszabb tréfát, mint fehérből feketévé válni egy fajüldöző rendszerben? Pedig megtörtént.

1973-ban Rita Hoefling élte a fokvárosi fehér háziasszonyok átlagos kiegyensúlyozott életét, és élvezte mindazt a jót, amit az apartheid rendszer a fehéreknek biztosított. Bár most divat a napbarnított bőr, évszázadok óta a bőrszín faji megkülönböztetés alapja. A huszadik század második felében Dél-Afrika a faji megkülönböztetés fellegvára volt, ahol a megkülönböztetést az állami törvények szintjére emelték. Külön éltek a fehérek és a feketék, külön buszokon utaztak, külön üzletekben vásároltak, külön padon ülhettek a parkban, külön wécét, strandot, medencét iskolát, kórházat használtak. A törvények gondosan védték a felsőbbrendű fehér fajt, az etalon a hófehér bőr volt. Itt a legkisebb bőrelváltozás is súlyos következményekkel járt. A más színűek közötti szexuális kapcsolatot bűncselekményként üldözték.

Tovább

1234
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog