A jómódúak között igen népszerű – és sokak vágyálma – a sekély tengerben, cölöpökön álló bungalókban tölteni a nyaralást. Romantikus, békés, exkluzív, a nyugalom szigetei.

A világon több mint 110 ilyen üdülőhelyen foglalhatunk szállást. Ezek a bungalók nagyobbak, és jóval drágábbak egy szállodai szobánál. 50 négyzetméternél szinte mindegyik nagyobb, de átlagosan 100 négyzetméteres építményekben élvezhetjük a magányos luxust.

A Soneva Gili a Six Senses Resort azonban kilóg ebből a sorból. 44 cölöpön álló bambuszvilla  200-250 négyzetméteres, így ezek a legnagyobbak a Maldív-szigeteken. De egy - az úgynevezett Private Reserve - meghökkentő méretű: 1400 négyzetméter áll a vendégek rendelkezésére.  EzZEL vitathatatlanul a Private Reserve messze a legnagyobb víz feletti villa a világon.

Csatlakozz a több mint kilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Napi fotó:  Baleset a bemutatón

Napi videó:  Így játsza el egy kórus a nyári zivatart

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Luxusnyaralás a Kókusz-szigeten

Trópusi sziget a jacht fedélzetén

Ahol jó élni: Elliðaey-sziget

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

(via twistedsifter)