Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zombi apokalipszis

Minden jó történetnek van valamilyen valós alapja. Ez igaz a zombikra is. A globális, az emberiséget elpusztító élőhalott invázió olyan népszerű téma lett, hogy egyre többen vannak, akik ezt elképzelhetőnek tartják. Vajon tudományosan mennyi alapja van ennek?zombi világjárvány apokalipszis

Tovább


Mad Max-világ

George Miller ausztrál rendező 1979-ben elementáris erejű világot teremtett filmjében, amit a két évvel később érkezett folytatás csak megerősített. Sokak számára ez a kép a tökéletes posztapokaliptikus vízió. De mennyire valóságos ez a kép? Ilyen lenne a társadalom összeomlása és a katasztrófa utáni új világ.

Mad Max posztapokaliptikus világ

Tovább


Az Alpok eltűnő csodái

A klímaváltozás hatása drámaian látszik az Alpok gleccserein. Ez a vidék a világ egyik legnagyobb és Európa legfontosabb édesvíz tartaléka. A Duna és így Magyarország vízellátása is ezektől függ. Alpok gleccser klímaváltozás felmelegedés

Tovább


posztapokaliptikus kirándulás

A Wasteland talán az első posztapokaliptikus környezetben játszódó szerepjáték volt, olyan legendássá vált, hogy a műfaj rajongóinak legnagyobb rendezvénye is ezt a nevet viseli. Az itt bulizók beleadnak mindent, hogy a Mad Max világában érezzék magukat.A világ érdekes buli fesztivál posztapokaliptikus wasteland

Tovább


A zombi-apokalipszis fegyverei

A modern apokaliptikus zombi sorozatoknak óriási a népszerűsége. A világot elözönlő élőhalottak és a túlélő emberiség harca a romokon egy különleges szubkultúrát alakított ki. A túlélés a maradékokból, a szemétből, a bármit hasznosítani elv különleges használati tárgyakat szült. Ennek leglátványosabb elemei a zombi ölő fegyverek. Mindegy, hogy mivel, de ütni, vágni, zúzni. Félelmetesek, embertelenek de mégis valahol különlegesek. Mint egy megelevenedett barbár középkor. A világ érdekes film sorozat tombi apokalipszis fegyver

Tovább


Poszt-apokaliptikus divat

Az egész a Mad Max-szel kezdődött, majd jöttek sorban a filmek és a játékok. Először csak a jelmeztervezők küzdöttek meg a kihivással, de most már létező divatirányzat.

Tovább


Pókevő gyerekek

Kambodzsában kicsit más az uzsonna.

Tovább


A legnagyobb posztapokaliptikus fesztivál

A legkirályabb buli Mad Max rajongóknak.

Tovább


Mad Max két keréken

Mozikban a Mad Max negyedik része, amely lenyűgözően brutális és leleményes járműveket vonultat fel az üldözési jelenetekben. Motorkerékpárokkal sem fukarkodtak, 15 poszt-apokaliptikus szörnyeteg száguld két keréken.

Tovább


Ember-pókháló a kanyon felett

A Moab város mellett, a kanyon felett kifeszítettek egy ötszögletű, nejlon pókhálót.

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog