A legkirályabb buli Mad Max rajongóknak.

 

El tudsz képzelni egy forró napot a sivatagban, amikor egyszer csak feltűnik egy félelmetes, rozsdaette gépszörny, amelyet száz és száz hasonló követ?

WasteLand – A poszt-apokaliptikus rajongók legnagyobb rendezvénye, A legőrültebb Cosplay buli, egy négynapos fesztivál, ahol a rajongók elmerülhetnek George Miller által megálmodott MAd Max világban.

Itt keveredik a négy rész látványvilága, a rajongók a számukra legkedvesebb film karakterének öltöznek be. Itt találkozhat az első rész országúti járőre a Fury Road őrült sofőrjével.

És természetesen járgányok minden mennyiségben. Összetákolt roncsok és rozsdaette csotrogányok, felszerelve mindenféle menő és őrült kiegészítővel, amit csak a filmben láttak, vagy a film ihletett.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Napi videó:  
Napi fotó: 
Macskaőrség:  
(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...