Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Northlandz: a világ legnagyobb modell vasútja

A világ legnagyobb modell vasút a New Jersey-i Flemington közelében épült. Létrehozója Bruce Williams Zaccagnino.

A Northlandz méretei elképesztőek: több mint 13 kilométer hosszú pálya, amin több mint 100 vonat fut, miközben közel 400 hídon kelnek át.

Tovább


Miért érdemes horgászni?

Lehet rizsázni arról, hogy a pecázás megnyugtat, ellazít, blablabla, de az igazi cél akkor is a nagy fogás. Az igazi nagy fogás, amitől a többi pecás arcára kiül a sárga irigység, és legszívesebben van magát fojtaná a vízbe, vagy azt, aki az óriást a kezében tartja. Néhány igazi rekorder fogás:

Tovább


A szerelem tényleg vak

A Colorado államban található Nagy-tó közelében élő jávorszarvas beleszeretett a városka jávorszarvas szobrába. Hetente többször is próbált randizni vele, és izé... szóval... na igen...

Tovább


Óriás földcsuszamlás a legnagyobb ember ásta lyukban

A világ egyik legnagyobb földcsuszamlásának lehettek tanúi és elszenvedői egy amerikai bánya dolgozói. A világ érdekes bánya rezbanya külszíni fejtés földcsuszamlás Óriás legnagyobb lyuk

A Bingham Canyon bánya, más néven a Kennecott rézbánya egy külszíni fejtés Az egyesült Államok Utah Államában Salt Lake City közelében. A bánya egyik oldala zúdult le a gödör aljára, elsodorva, utakat, épületeket, és óriási földtömeg töltötte fel a fejtés alját.


Nagyobb térképre váltás

Ez az ember által ásott legnagyobb lyuk: mélysége egy kilométer, átmérője négy kilométer. Területe 770 hektár.

Tovább


Gavin, a fotómodell hal

Pózol, vigyorog, látszik, hogy jól érzi magát.

Ausztráliában az egyik legnépszerűbb tengeri szórakozás a Seawalking. A tengeri séta tulajdonképpen búvárkodás, és mégsem az. Nincs szükség búvárengedélyre, sem búvárfelszerelése, palackozott levegőre.

Tovább


A világ legnagyobb temetője

1400 éve szolgál több millió ember nyugvóhelyeként.

Wadi al-Salam, a Béke völgye. Egy nagy völgy Irakban, Nedzsef városától észak-keletre. Itt fekszik, a világ legnagyobb temetője.


Nagyobb térképre váltás

Tovább


Amilyennek még nem láttad a világot

A világ egészen más a mikroszkóp alatt. Egy új dimenzió nyílik meg, fantasztikus tájakkal, ijesztő szörnyekkel.

A tű foka, és a befűzött piros cérna

50-szeres nagyítás - a szempilla szőrszálai

Vérrög

1000-szeres nagyítás - a hanglemez barázdája

Csokoládé

Macskabolha

Házilégy

A merevlemez írófeje

Házipor huszonkétmilliószoros nagyításban

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

 Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Miért eszel műanyagot?

Napi videó:   Mégis vannak jó emberek

Napi fotó:  Miért ne vegyél ilyen kocsit szőke nőnek

(via wot)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A világ legszebb, legjobb repülőtere

A szingapúri Changi repülőtér a nemzetközi szállítás egyik fő központja, nap mint nap több mint 135 000 utas halad át rajta. Azért, hogy ennyi ember kellemesen érezze magát, egészen különleges ötletekkel rukkoltak elő.

Tovább


A Falkirk-kerék

A világ legdrágább, de legérdekesebb, és legizgalmasabb hajóemelő szerkezete.

Sok országban, így Nagy Britanniában is használják a régi áruszállításra készült csatornákat. Manapság már nem áruszállító hajók közlekednek ezeken a vízi utakon, hanem elsősorban turistákat szállító vízibuszok, bérelhető kishajók.

Tovább


Legrémisztőbb vagy a legizgalmasabb?

Egy állatkert, ahol igazi nagymacskákat lehet simogatni.

Milyen érzés lehet egy tigrist vagy egy oroszlánt megsimogatni? Megtudhatod, ha elmész Argentínába, és meglátogatod a világ legrémisztőbb, vagy éppen legizgalmasabb állatkertjét.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog