Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Terrmészetbe rejtett aktok

Minden képen van egy meztelen női test. Megtalálod?

Tovább


A falábú manöken legendája

Fogyatékosan is a csúcsra törhetsz, biztatnak a történet megosztói. Vajon igaz?

Tovább


25 nagyon kemény túlélő

A növények is nagyon ragaszkodnak az élethez.

Tovább


Mit kapsz 24 000 dollárért?

Ennyi egy éjszaka Dubaiban, a Burdzs Kalifa felhőkarcoló hétcsillagos szállodájában. Az elnöki lakosztály minden elképzelést felülmúló luxusa.

Tovább


Brutális női testőrképzés Kínában

A fejen szétvert palack itt az alapkiképzés része. És nem is cukorból van.

Egyre nő a kínai multi-milliomosok száma, és egyre nagyobb az igény a testőrszolgáltatásokra is. Sokszor nem is lehet tudni, hogy valós veszély fenyegeti az ügyfelet, vagy csak egyszerűen státuszszimbólum, de ez igazából senkit sem érdekel. Sokakat csábít a testőrszakma, mert a munka magasas jövedelemmel csábít. A nőket is egyre inkább vonzza ez a lehetőség, ráadásul egyre nagyobb az igény a női testőrökre.

Tovább


Sose csókolj meg egy teknőst!

Ez a kínai idióta megpróbálta, és csúnyán ráfázott. Ha végignézed a képeket, magyarázatot kapsz a facebook legnagyobb rejtélyére is.

Tovább


Betonba temetve

A balesetben kiömlött a beton és eltemette az autót.

Tovább


Kínai gengszter mobilja

Ha megtalálják az elveszett mobilt, a rajta talált képek kínosak lehetnek. Ez igaz még egy kínai gengszterre is.

Tovább


Kis házikó az emeletes ház peremén

Furcsa látvány tárul a Kaliforniában azok szeme elé, akik betévednek a Jacobs mérnöki iskola területére. Az egyik toronyház tetején, a párkány szélén kis házikó billeg.

Tovább


Miért kopasz az exelnök?

Emberségből jeles a gesztusért.

Az amerikai exelnököknek többek között két dolog jár élete végéig: az Elnök úr megszólítás, és a személyi védelem. Természetesen ez kijár az idősebb George Bush elnöknek is. Otthonát, és Maine állambeli Kennenbunportban lévő nyaralójára is népes testőr csapat vigyáz.

A jelenlegi és az exelnök nemrégiben egy rendezvényen

Nemrégiben egy reggelen a 89 éves elnök arra lett figyelmes, hogy a nyaralóra vigyázó összes testőr teljesen kopasz. Megkérdezte ennek okát. Kiderült, hogy a titkosszolgálat egyik tagjának kisfia leukémiás, és a kétéves kisfiú a kezelések hatására elvesztette a haját. Édesapja, hogy a fiának könnyebb legyen, leborotválta a saját fejét. Mikor ezt a kollégái meglátták, szolidaritásból egyre többen választották a kopasz fejet. Az ügynökök így mutatták ki együttérzésüket egyik társuk kétéves gyermekével.

Amikor az elnök meghallotta ezt a történetet, úgy döntött csatlakozik az ügynökökhöz, és ő is kopaszra nyíratta fejét. A nyaralóban vendégül látták a kisfiút, és közös csoportkép is készült az eseményről.

George Bush és neje, Barbara csaknem 60 évvel ezelőtt elvesztették akkor négyéves gyereküket, Robint, aki szintén leukémiás volt.

A volt elnök körüli egység egyébiránt honlapot is létrehozott a www.patrickspals.org címen, hogy adományokat gyűjtsön a kisfiú kezelésének költségeire. A weboldalon is látható a fotó a kerekes székben ülő és a kisfiút az ölében tartó Bush elnökről.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Darabos narancsfinomság

Napi videó:   Így lehet labor-eszközökkel zenélni

Napi fotó:  Létezik ilyen barátság is

(via bbc,mti)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog