A fejen szétvert palack itt az alapkiképzés része. És nem is cukorból van.

Egyre nő a kínai multi-milliomosok száma, és egyre nagyobb az igény a testőrszolgáltatásokra is. Sokszor nem is lehet tudni, hogy valós veszély fenyegeti az ügyfelet, vagy csak egyszerűen státuszszimbólum, de ez igazából senkit sem érdekel. Sokakat csábít a testőrszakma, mert a munka magasas jövedelemmel csábít. A nőket is egyre inkább vonzza ez a lehetőség, ráadásul egyre nagyobb az igény a női testőrökre.

Nemrégiben megnyílt Kína első testőrképző magánakadémiája, amely férfiak és nőket egyszerre képez. A Dzsingisz Biztonsági  Akadémia szigorú és nagyon kemény képzést ígér, amely magában foglalja a vízi edzést, a harcművészeti kiképzést, a jármű biztonsági képzést, és egyéb szükséges készségek elsajátítását. Emellett még ott van az erőnléti tábor, amelyhez képest a pokol üdülő.

Nemhogy puhányok, de csak a kemények krémje jelentkezzen, mert a képzés egyszerűen brutális.  

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Így készül a házi juharszirup

Napi videó:   Az év legszerencsésebb katonája

Napi fotó:  Csoportkép

Macskaőrség:   Azt hitted, nálad hagyom?

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...