Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aki együtt úszik a krokodilokkal

(Ali)gator Boy-nak hívják azokat a férfiakat, akik a bemutatók során bemásznak a hüllők közé, és bemutatót tartanak az állatokkal. Mindössze egy nő van közöttük. Ashley Lawrence-nek nem okoz gondot, hogy játszon velük, de együtt is úszik velük, sőt akár meg is csókolja egyiket-másikat. Nem csak jól bánik a az aligátorokkal, de szerintem sok férfi cserélne is a hüllőkkel.

Tovább


Hírességek pompommal a kézben

Színésznők, akik pompomlányként kezdték. Csitrik a pálya szélén.

Tovább


Ahol sokkal izgalmasabb a politika

Íme Venezuela új sportminisztere: Alejandra Benitez Romero. A 32 éves nő a Venezuela színeiben vívott a 2004-es, 2008-as, és 2012-es olimpián. Most ő az egyik legszexisebb politikus a világon. Talán nekünk sem ártana példát vennünk. Valószínűleg a fél ország jobban odafigyel a sport ügyére.

Tovább


Fára épült házak felnőtteknek

Ez nem játék, de játékos embereknek. Fűrész balta, szeg, pár tucat léc még akad, de ekkora fa az udvarban, na az a gázos.



Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Okos villa

Napi videó:   Kaszkadőr macska

Napi fotó:  A szállítás apró trükkjei

(via pinterest)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Hogyan tüntesd el excsajod tetovált képét

Régóta mondom, hogy múló szeszélyből nem szabad végleges dolgokat csinálni. Erre legjobb példa, ha valaki rátetoválja magára például kedvese nevét, mert szakítás után felettébb kínos, hogy a nő el, a tetoválás meg marad.

Így járt ez a srác is , csak az ő helyzete még súlyosabb, mert volt olyan ostoba, hogy a barátnője fotóját varratta magára, méghozzá szép nagyban. Neki szerencséje van, egy tetováló művész frappáns megoldással tüntette el az ex képét. Átalakulás három lépésben:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  A világ legnagyobb csokoládé szökőkútja

Napi videó:   Ijedős férfiak

Napi fotó:  Mi van a fürdőzők kezében?

 (via andrewtronn)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Vigyázz a bosszúálló nőkkel

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Létezhet ennél királyabb uzsonnástáska?

Napi videó:   Kicsit túlzásba vitték a fekvőrendőrt

Napi fotó:  Amikor a sátán motorozik

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Traktorral állt bosszút a rendőrökön

Ha hollywoodban győznek a zombik

Ahol furcsán görbül a Föld

(via taringa)

Tovább


Ekkora a különbség férfi és női jelmez között

Ugyanaz, de valahogy mégis más...

Tovább


Mire való a Photoshop?

A Photoshopnak "hála" most egy olyan világban élünk, hogy már egyetlen fotónak sem hihetünk. A képeket manipulálják, hogy a valóság helyett csak egy jobban eladható terméket kapunk. Pedig a Photoshop nem ezért készült. Hogy mégis mire? Michael O., a neves digitális művész megmutatja nekünk. Ő is a valóságot manipulálja, de nem akarja valóságként eladni. Ő álmokat vált valóra, álomvilágot teremt.

Tovább


Mi a fontosabb: a mennybe jutás, vagy a pokol elkerülése

Ha hiszel a túlvilágban, számodra melyik a fontosabb: a mennybe jutni, vagy elkerülni a poklot? Elsőre furcsa lehet a kérdés, de ez a kérdés is hasonló az "ez a pohár félig tele/félig üres" problémához. Számodra melyik a meghatározó: a jutalom elnyerése vagy a büntetés elkerülése. Melyik érzés motivál téged jobban?

Egy amerikai tanulmány próbált választ találni a kérdésre. Az Oregon Egyetem kutatói 69 ország 26 évnyi bűnözési és vallási adatait elemezték 143 ezer emberre kiterjedőn. A vizsgálat megállapította, hogy félelem a pokolra jutástól jobban visszatart a bűnözéstől, mint a mennybeli remény.

Tovább


A legforróbb kiborglányok

Kétségünk sem lehet afelől, hogy - mint eddig minden technológiánál - a robotok első felhasználási területe is a szex lesz. Leggyorsabban a szexipar fog rámozdulni az emberformájú robotokra, a kiborgokra. Akinek ez nem egyértelmű, az nézze meg egy mai guminő és a kiborglányok közti különbséget.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog