Fogyatékosan is a csúcsra törhetsz, biztatnak a történet megosztói. Vajon igaz?

Motivációs levélként került elém a fiatal lány képére. A történet szerint a rendkívül csinos hölgy középiskolásként modellnek készül, de egy szörnyű balesetet szenvedett. Az orvosok nem tudták megmenteni a lábát. A lány ennek ellenére mégsem adta fel, és modell lett belőle. Sőt, fel is vállalta fogyatékosságát, és egy díszesen faragott falábat készíttetett magának. Ezzel a falábbal lépett fel a divatbemutatókon. Ez a történet is bizonyíték arra, hogy semmi sem lehetetlen, ha igazán akarod.

A történet igazán megható. de a mellékelt fotó valahogy nem stimmelt. Egy kis keresés a neten, és láss csodát, meglett a kép eredetije. Csak egy apróságban tért a levélben látottól: a hölgy lábszára bizony ott volt, ahova isten teremtette: a térde alatt.

A hölgy egyébként valóban modell, a neve Tanya Dzjagileva, angolosan Tanya Dziahileva. 1991-ben született a belorussziai Vityek városban. Csak nem egy baleset, hanem egy vicces photoshop-huszár áldozata lett.

13 évesen fedezte fel egy ügynökség, és 14 évesen debütált a kifutón. Különlegesen szép arca miatt gyorsan befutott, és nagy nemzetközi márkák arca lett.

Sajnos a manapság sokat foglalkoztatott imádkozó sáska alkatú lányok közé tartozik. Az itt következő képeken látszik, hogy a lábai bizony megvannak, és bizony elképesztően hosszúak is.

Nincs szükség trükkökre, létezik a történethez hasonló kaliberű hölgy, sőt még ennél különb is. Aimee Mullins és 12 műlábának történetét itt olvashatod.

Aki esetleg még megpróbálná bemagyarázni, hogy egy nemzetközi összeesküvés keretében photosoppal hamisítanak alá lábat, nos azoknak itt egy videofilm is, amely bemutatja Tánya egy napját.

Félreértés ne essek, különösebb gondom nincs a motivációs levelekkel, ha azok igazak. Sokaknak van rá szükségük. De egy hazugsággal pont az ellenkezőjét érik el.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Napi videó:   Az év koncertje

Napi fotó:  Tó a csúcsok előtt

Macskaőrség:  Első találkozás a dobozzal

(via youtube, wikipedia)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...