Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szörnyeteg az akváriumból

A tűzhal a tengeri akváriumok ékessége, sokak véleménye szerint a legszebb hal a világon. Az Indiai-óceánban és a Csendes-óceán nyugati részén őshonos. De ez a gyönyörű hal a világ másik felén ökológiai katasztrófát okoz.

Tovább


A matematika és a járvány furcsa emlékműve

London egyik kis utcájában van egy kis kút, mellette emléktábla áll, a város egyik legfurcsább emlékműve. Tisztelgés egy orvos, egy kutató, a járványtan és a matematika előtt. John Snow London kolera térkép járvány

Tovább


Szálló tökéletes kilátással

Honnan a legjobb a kilátás? Új funkciót kapnak Hollandiában az elfelejtett kikötői óriások.Hollandia hotel szálloda daru

Tovább


A 3D aszfaltrajz mestere

Míg egyes graffiti "művészek" alkotásai finoman szólva is megkérdőjelezhetőek, mások a városi tereket művészettel töltik meg. Ilyen a Guadalajaraban élő és dolgozó tehetséges Carlos Alberto_GH.

A 31 éves mexikói művész a szürke tereket szürreális jelenetekké alakítja, amelyek a megfelelő szögből nézve szinte életre kelnek. Úgy tűnik, alkotásai kiugranak a járdából vagy a falakból, és a legizgalmasabb az egészben, hogy azt a látszatot keltheti, mintha a kép részesévé válhatnánk.

A művész mesterien játszik árnyékokkal és perspektívával, színes 3D optikai illúziókat hoz létre, amelyek a járókelőket megtorpanásra késztetik, akik a fejüket forgatva keresik a megfelelő perspektívát, megpróbálják kitalálni, honnan kell nézni.3d graffiti mexikói Carlos Alberto_GH

Tovább


A véletlen tökéletessége

Így megszervezni sem lehet. Csak egy jó szemű fotós kellett hozzá.véletlenű szerencse hasonló

Tovább


Ne higgy a szemednek!

Nézd meg inkább a képeket még egyszer.A világ érdekes csalóka fotó kép

Tovább


Feltámadó ősi építészet

Az ókor hét csodás épülete előttünk nyeri vissza eredeti pompáját.

1. Pantheon - Görögország

ókor épület rom virtuális templom A világ érdekes

Tovább


Különleges buszmegállók

Valahol nem az egyenfülke a divat.A világ érdekes buszmegálló különleges

Tovább


11 híres római épület egykor és most

Hogyan néztek ki a római birodalom legendás épületei, amelyeket ma már csak romokban láthatunk.

A világ érdekes Róma római birodalom épület híres látvány

Circus Maximus

Tovább


Véletlen szülte turista látványosság

A japán Miyama város leghíresebb látványossága a Kayabuki no Sato, ami egy nádfedeles falu. Egyfajta skanzenként megőrzött eredeti falu, amely nádfedeles faházakból áll. A falu a kulturális örökség része, ezért nagyon gondosan karbantartják. Ennek része, hogy állagmegóvásként, és a tűzveszély elkerülése végett rendszeresen locsolják a házakat. A rejtett locsolórendszer amikor működésbe lép, olyan szökőkút parádét produkál, hogy önálló látványossággá vált. Japán skanzen falu nádfedeles locsolás

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog