Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogy mennyire hasonlítanak egymásra!

"Tiszta apja" "szakasztott az anyja", "Hát ez a genetika" és hasonlókat mondva csodálkozunk rá, amikor két rokon hasonlít egymásra. De hogy ez mennyire igaz, azt különleges összemontírozott fotókkal bizonyították be. Az arc egyik fele az egyik személyé, a másik fele a másiké. A megfelelő korban passzították össze, és mégis mintha egy embert látnánk.

Szinte tökéletes az egyezés.

A világ érdekes hasonlóság rokonok

Nagymama és unoka: Ginette, 61 és Ismaëlle, 12, 2013

Tovább


Láttál már zeblót?

Neve nem túl szép, de az állat gyönyörű. Egy ritka hibrid, apja egy zebra, anyja egy ló. A hibrid állat neve mindig a két állat nevéből áll össze, előre kerül a hím neve. Ha a zebra a kanca lett volna, akkor lobra lenne a neve. Carina Maiwald csodás képeket készített az állatról.

A világ érdekes zebra ló zebló

Tovább


A legrondább sminkek

Egy internetes csoport külön gyűjti a rémálom sminkeket, az egyszerű emberek hanyag vagy elrontott fejeitől az önjelölt "önkozmetikusokig", akik a közösségi oldalakon "okítják" a népet a sminkelési trükkökre. Most összegyűjtötték a legrosszabb sminkes bakikat.smink rossz rémálom

Tovább


Túlságosan hasonló moziplakátok

Persze, néha hasonlíthatnak a poszterek, de ekkora egyezés már több, mint gyanús.poszter mozi hasonlóság

Tovább


Európa szépséges helyei egykor és most

Kurt Hielscher fotós a második világháború előtt bejárta Európát, és megörökítette a kontinens látnivalóit. Casper Molenaar véletlenül bukkant rá egy amszterdami antikváriumban Hielscher fotóalbumára, és elhatározta, újra lefényképezi a megörökített helyeket.

Az első évszám Hielscher fotózásának az évszáma, a második Molenaar expozíciójának ideje.

város látnivaló régen most fotó

1. Városkapu, Trogir, Horvátország 1926 - 2019

Tovább


Hasonmások mindenhol

Furcsa lehet találkozni önmagunkkal. hasonlóság hasonmás

Tovább


Ravasz védjegylopások

Minden hasonlóság csak a véletlen műve.védjegy lopás ravasz trükkös

Tovább


Kicsit késni fogok

Óriás dugók a litván főváros Vilnius utcáin. A litván fotós, Adas Vasiliauskas szürreális drónfotói.dugó forgalom Vilnius

Tovább


Ez tényleg szörnyen vicces

Mik ezek a furcsa szörnyek? Egy kisgyereknek nem erőssége a rajzolás, elnagyolt vonalak, torz figurák születnek. Egy Photoshop varázsló grafikus apuka a gyermeke rajzait próbálta valóságossá tenni. Hogyan néznének ki az állatok és az emberek, ha a gyerekrajz hiteles lenne. Az eredmény furcsa, de vicces szörnyek gyűjteménye.gyerek rajz valóság Photoshop

Tovább


Híres festmények Disney stílusban

A spanyol grafikus és illusztrátor, Carlos Gromo festmények egész sorozatát alakította úgy, mintha egy Disney animációs film képkockája lenne. Felismered mikor melyik fimből merítette az ihletet?

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog