Míg egyes graffiti "művészek" alkotásai finoman szólva is megkérdőjelezhetőek, mások a városi tereket művészettel töltik meg. Ilyen a Guadalajaraban élő és dolgozó tehetséges Carlos Alberto_GH.

A 31 éves mexikói művész a szürke tereket szürreális jelenetekké alakítja, amelyek a megfelelő szögből nézve szinte életre kelnek. Úgy tűnik, alkotásai kiugranak a járdából vagy a falakból, és a legizgalmasabb az egészben, hogy azt a látszatot keltheti, mintha a kép részesévé válhatnánk.

A művész mesterien játszik árnyékokkal és perspektívával, színes 3D optikai illúziókat hoz létre, amelyek a járókelőket megtorpanásra késztetik, akik a fejüket forgatva keresik a megfelelő perspektívát, megpróbálják kitalálni, honnan kell nézni.3d graffiti mexikói Carlos Alberto_GH

 

3d graffiti mexikói Carlos Alberto_GH

3d graffiti mexikói Carlos Alberto_GH3d graffiti mexikói Carlos Alberto_GH3d graffiti mexikói Carlos Alberto_GH3d graffiti mexikói Carlos Alberto_GH3d graffiti mexikói Carlos Alberto_GH3d graffiti mexikói Carlos Alberto_GH3d graffiti mexikói Carlos Alberto_GH3d graffiti mexikói Carlos Alberto_GH3d graffiti mexikói Carlos Alberto_GH3d graffiti mexikói Carlos Alberto_GH3d graffiti mexikói Carlos Alberto_GH3d graffiti mexikói Carlos Alberto_GH3d graffiti mexikói Carlos Alberto_GH3d graffiti mexikói Carlos Alberto_GH3d graffiti mexikói Carlos Alberto_GH3d graffiti mexikói Carlos Alberto_GH

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)