Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

15 ikonikus filmes gazember

A valóság sokkal furcsább, mint a képzelet. Filmes karakterek, akiket valódi bűnözőkről mintáztak. Néha több személyből gyúrták össze. (Karakter neve - Film címe - Bűnöző neve)

bűnöző film karakter valódi

Hannibal Lecter - Bárányok hallgatnak - Alredo Balli Trevino

Tovább


Még egy adag rémség

A karácsonyi ronda pulcsik választéka kimeríthetetlen.

Tovább


Azok a csúnya karácsonyi pulcsik

Nem is igaz, hogy csúnya, ezek már rondák. Egy külön karácsonyi műfaj, amely mindenki mást szórakoztat.

karácsony pulcsi pulóver csúnya ronda ugly

Tovább


Az őskori kihalás oka az ember

Az ember játszotta a döntő szerepet a tízezer évvel ezelőtti kihalásában.kihalás pleisztocén ember mamut kardfogú tigris

Tovább


Kórházi varázslat

Különleges karácsonyi ajándék a kórházban fekvő rákos gyerekeknek.karácsony kórház gyerek rák Photoshop fotó

Tovább


A világ első kar nélküli tetováló művésze

Ugyanazt megcsinálja, csak lábbal.

A világ érdekes tatoo tetováló művész kar nélkül Brian Bagalog

Tovább


Ha unalmas a gipsz a karodon

Dobd fel egy kis egyedi festéssel.

A világ érdekes gipsz kar dizájn festés

A világ érdekes gipsz kar dizájn festés

Tovább


Olcsóbb mint a karosszériás

Autósok jó humorérzékkel. Stílusos, és nem is néz ki rosszul.A világ érdekes autó törés kár grafika javítás vicces

Tovább


Megunt tetoválások elrejtése

Mindenki hibázik, de néha ezek a hibák örök életűek, mint például tetoválnak. Szerencsére egy dél-koreai tetováló művész ezeket a hibákat újabb műalkotássá képes varázsolni. Legyen szó egy kifakult tetoválásról, amelyet meg kell menteni, vagy egy idézetről, amely elvesztette értelmét, Sigak instagrammon megosztott takaró tetoválásai második esélyt jelentenek az emberek számára. A képeken bemutatja az előtte/utána állapotot, de néhány fotón megmutatja a munka fázisait is. Tetoválás tetkó tatoo második eltakaró elfedő Sivak Dél-Korea

Tovább


Plus-size disney hercegnők

Vajon hogy alakult volna  a rajzfilmek és Disney népszerűsége, ha valóságosabb alakokat rajzolnak. Plus-size karakterek már egyenesen istenkáromlás.

Crystal Walter, a Neoqlassical Art néven futó grafikus  némi vitát váltott ki Disney-filmek átrajzolt karaktereivel. A művész nyíltan beszélt a projektjéről és a különféle reakcióikról. Az emberek többsége pozitívan reagált, mások azzal vádolták, hogy „dicsőíti az elhízást” és népszerűsíti az egészségtelen életmódot. Pedig ő csak egy grafikus, aki fricskát mutatott a világnak.

disney hercegnő karakter plus-size

 

disney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-size

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint  kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog