Különleges karácsonyi ajándék a kórházban fekvő rákos gyerekeknek.karácsony kórház gyerek rák Photoshop fotó

 

A karácsonyvárás minden gyerek életében fontos és örömteli időszak.  De még rosszabbá is teheti ezt az időszakot a kórházban fekvő rákos gyerekeknek.

A Melbourneben dolgozó ausztrál fotós, és digitális művész, Karen Alsop 2016-ban valami egész különlegeset tett.  Úgy döntött, hogy egy olyan karácsonyt varázsol a melbourne-i Monash gyermekkórház kis rákos betegeinek, amit soha nem fognak elfelejteni. A kórház egyik üres szobájában kialakított egy ideiglenes műtermet, és egy Mikulás segítségével különböző forgatókönyvek szerint nekilátott a kis betegek fotózásának. Alsop és csapata több mint 15 órán keresztül dolgozott, de minden pillanat megérte. Photoshop segítségével eltüntettek mindent, ami a gyerekeket betegségükre emlékeztette,  és egy mágikus álomszerű téli világba repítette őket.karácsony kórház gyerek rák Photoshop fotókarácsony kórház gyerek rák Photoshop fotókarácsony kórház gyerek rák Photoshop fotókarácsony kórház gyerek rák Photoshop fotókarácsony kórház gyerek rák Photoshop fotókarácsony kórház gyerek rák Photoshop fotókarácsony kórház gyerek rák Photoshop fotókarácsony kórház gyerek rák Photoshop fotókarácsony kórház gyerek rák Photoshop fotókarácsony kórház gyerek rák Photoshop fotókarácsony kórház gyerek rák Photoshop fotókarácsony kórház gyerek rák Photoshop fotókarácsony kórház gyerek rák Photoshop fotókarácsony kórház gyerek rák Photoshop fotókarácsony kórház gyerek rák Photoshop fotókarácsony kórház gyerek rák Photoshop fotókarácsony kórház gyerek rák Photoshop fotókarácsony kórház gyerek rák Photoshop fotókarácsony kórház gyerek rák Photoshop fotókarácsony kórház gyerek rák Photoshop fotó

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

karácsony kórház gyerek rák Photoshop fotó