Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Színészek és horror karakterek

A különböző horrorfilmekben sok hátborzongató karaktert ismerhettünk meg, de nem tudjuk, ki játssza őket. A legtöbben felismerhetetlen a rajtuk lévő erős smink, maszkok vagy a speciális effektusok miatt A Fxattics Studios tulajdonosa, a Brooklynból érkező Angela Norris úgy döntött, hogy megmutatja azokat a színészeket, akik ezeket a híres álarcos szerepeket játszották. Angela a hátborzongató karakterek mellé szerkesztette a színészeket, Ahogy egymás mellett állnak, ráébredhetünk, hogy mennyi munka és erőfeszítés van ezeknek a karaktereknek a létrehozásában.

1. A Sötétség ura, Pennywise és Frank N. Furter szerepében Tim Curry
a "Legenda", a "The Rocky Horror Picture Show" és az "AZ" című filmekben.

Tovább


Kutyás karácsony

Nem ezek lesznek a legszebb karácsonyi képek, de hogy a legvidámabb emlékek, az biztos.

Tovább


A tél szépsége Kárpátalján

Olha Balandiukh 30 csodás fotója.

Tovább


Különleges karácsonyfák

Akiknek nem kell a szokványos fenyőfa. karácsonyfa fenyő karácsony szokatlan furcsa különleges

Tovább


Különleges karácsonyi díszkivilágítás

A skócia Newburgh településen gyerekrajzok alapján készítik az adventi utcai díszkivilágítást. 2002 óta minden évben versenyt hirdetnek, és a gyerekrajzok alapján készülnek el a az utcai díszek. A győztes alkotások 2002-2019 között.

Tovább


Egy alapos takarítás csodát tesz

Két tucat példa, miért kell otthon egy nagynyomású mosó.

Tovább


Karantén alkotások

A koronavírus karantén talán egyetlen előnye az volt, hogy a bezártságban sokan felfedezték saját kreativitásukat, ügyességüket. Egészen széles spektrumon születtek egy szerűbb vagy látványosabb alkotások.karantén DIY csináld magad

Tovább


Ha Pixar hős lehetnél

Két programozó és mesterséges intelligencia-rajongó, Justin Pinkney és Doron Adler elkészítettek egy "toonification" applikációt, amely alapvetően aranyos rajzfilmfigurává változtatja arcképet. A mély tanulásnak köszönhetően az algoritmus "finomhangolja" az eredeti arcot, és ötvözi azt egy rajzfilm modellel, az identitások változatlanok maradnak, de a jellemzők rajzfilmesek.

pixar karakter animáció rajz fotó

Leonardo Dicaprio

Tovább


Együtt élni a Disney karakterekkel

Samuel MB művész, színész és általános iskolai tanár a fantáziát és a valóságot keveri azzal, hogy népszerű Disney-karaktereket helyez el fotóin. A képeken olyan kedvenc szereplőivel lóg, mint Simba, Ariel, Hercules és még sokan mások. Disney karakter

Tovább


Színészek és híres karaktereik  II.

Általában csak azután ismerjük fel a színészeket, miután híressé válnak. De mielőtt nevek lettek, a karakterükről ismerték őket. Például Macaulay Culkinet sokáig Kevinként volt ismerős a Reszkessetek betörők után. Vagy sokan még évekig Rockyként ismerték Sylvester Stallonét. Ebben a különleges fotósorozatban a holland grafikus, Ard Gelinck különleges páros fotókat készített: a színészek együtt állnak modellt egyik ikonikus karakterükkel.

színész karakter híresség

Eddie Murphy és Axel Foley

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog