Ugyanazt megcsinálja, csak lábbal.

A világ érdekes tatoo tetováló művész kar nélkül Brian Bagalog

 

27 éves Brian tagalog karok nélkül született, de ez soha nem tartotta vissza attól, hogy  teljes életet élhessen. Megtanulta, hogy használja a lábát, végzi  hétköznapi feladatait, autót vezet, sőt repülőgépet is. De a legfontosabb, hogy képes bonyolult rajzokat tetoválni.  Az ambiciózus fiatalember úgy tudja, hogy ő az egyetlen hitelesített karok nélküli tetováló művész a világon.

A világ érdekes tatoo tetováló művész kar nélkül Brian Bagalog

A Hawaii bennszülött család az arizonai Tucsonba költözött, ahol Brian előbb a középiskolát végezte el, majd az University of Arizona hallgatója lett. Mindig is vonzotta a rajzolás, és a fejébe vette, hogy tetováló művész lesz. Nem sok ember adott neki esélyt, de ő megtanult lábbal rajzolni, és folyamatosan csiszolta rajztudását. Nagynénje segítségével megvásárolta első tetováló pisztolyát, majd megtanulta pont olyan profi módon kezelni, mint kézzel dolgozó kollégái.

A világ érdekes tatoo tetováló művész kar nélkül Brian Bagalog

Brian 11 évvel ezelőtt megszerezte a tetováló művészi minősítést. De helyzete innen sem lett könnyebb. Munka után járta a szalonokat, ahol ígérték, hogy visszahívják, de senki sem jelentkezett. Ekkor döntött úgy, hogy saját főnöke lesz, és önálló üzletet nyit. A „Tatoo by Foot” hamarosan megnyitott, és ügyfelei megelégedésével azóta is folyamatosan dolgozik.

A világ érdekes tatoo tetováló művész kar nélkül Brian BagalogA világ érdekes tatoo tetováló művész kar nélkül Brian BagalogA világ érdekes tatoo tetováló művész kar nélkül Brian BagalogA világ érdekes tatoo tetováló művész kar nélkül Brian Bagalog

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes tatoo tetováló művész kar nélkül Brian Bagalog