Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Művészek az égő Ausztráliáért

30 művész bolygónk különböző tájairól a munkáján keresztül próbálja felhívni a világ figyelmét az Ausztrál katasztrófára.ausztrália tűz bozóttűz művész

Tovább


Gyereksztárok egykor és ma

Filmekben és sorozatokban gyerekként ismertük meg őket. Azóta eltelt néhány év. (színész neve - film címe - karakter neve)

GYEREK SZTÁR felnőtt idő idős

Tovább


Rémisztő

Ezek a képek vajon miért készültek?

Tovább


Dobd le a sminked!

Elkészült egy olyan applikáció, amely smink nélkül mutatja meg a hölgyeket. Hogy mennyire valóságos? Annyira biztos, mint a sminkelt arcok.smink eltávolító applikáció

Tovább


Ausztrál tűzvész a világűrből

Az Ausztráliát sújtó természeti katasztrófa olyan méreteket öltött, hogy az űrből is jól megfigyelhető. Az infravörös tartományban működő műszereken jól látszanak a tűzgócok. A hagyományos műholdas fotókon megfigyelhető a vastag füst, amit már a Csendes-óceán túlsó partján, a 7000 kilométerre lévő Chilében is kimutattak. A Nemzetközi Űrállomáson tartózkodó űrhajósok is folyamatosan figyelik az eseményeket. A tudósok becslése szerint a tűz miatt annyi szén-dioxid került a levegőbe, amennyivel a kontinensnyi ország fél év alatt terheli a környezetét.

Ausztrália tűz tűzvész füst világűr műhold

Tovább


Lángoló Ausztrália

Elképzelhetetlen a katasztrófa, ami a világ túlsó felén zajlik. A képek többet érnek bármilyen magyarázatnál.Ausztrália tűz katasztrófa

Tovább


Hányni tudnék a hidegtől

A megfagyott ónos eső viccessé tette a a város vízköpőit.

Tovább


Hazug fotók

Vajon miért osztanak meg emberek magukról olyan képet, amelyről ordít, hogy csalás. Elképzelhetetlen bőrszínek lehetetlen formájú testek, műanyag babaarcok. Tökéletességre vágyás, online megfelelési kényszer, vagy súlyos énképzavar? photoshop csalás tökéletességre vágyás megfelelési kényszer súlyos énképzavar

Tovább


Hihetetlen, hogy ezek ceruzával készültek

Az orosz művész a hiperrealisztikus portréihoz csak színes ceruzákat használ.

Tovább


Elárasztott Velence

Natalie Elena Mossi már járt Velencében, de amikor hallotta, hogy ellepte a várost a víz, összecsomagolt 100 kilométerre lévő otthonában, és azonnal utazott. Az olasz fotós hölgy szereti a várost, és úgy gondolta, most egy másik arcát ismerheti meg. Tudta, hogy a várost időnként ellepi a dagály, de ami a érkezésekor fogadta, egészen megdöbbentette. A dagály már nem csak időnként, hanem évente önti el a várost, és egyre magasabban mossa a falakat. Velence lehet a klímaváltozás első áldozata.

Velence árvíz áradás felmelegedés klímaváltozás

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog