Natalie Elena Mossi már járt Velencében, de amikor hallotta, hogy ellepte a várost a víz, összecsomagolt 100 kilométerre lévő otthonában, és azonnal utazott. Az olasz fotós hölgy szereti a várost, és úgy gondolta, most egy másik arcát ismerheti meg. Tudta, hogy a várost időnként ellepi a dagály, de ami a érkezésekor fogadta, egészen megdöbbentette. A dagály már nem csak időnként, hanem évente önti el a várost, és egyre magasabban mossa a falakat. Velence lehet a klímaváltozás első áldozata.

Velence  árvíz áradás felmelegedés klímaváltozás

 

Velence  árvíz áradás felmelegedés klímaváltozásVelence  árvíz áradás felmelegedés klímaváltozásVelence  árvíz áradás felmelegedés klímaváltozásVelence  árvíz áradás felmelegedés klímaváltozásVelence  árvíz áradás felmelegedés klímaváltozásVelence  árvíz áradás felmelegedés klímaváltozásVelence  árvíz áradás felmelegedés klímaváltozásVelence  árvíz áradás felmelegedés klímaváltozásVelence  árvíz áradás felmelegedés klímaváltozásVelence  árvíz áradás felmelegedés klímaváltozásVelence  árvíz áradás felmelegedés klímaváltozásVelence  árvíz áradás felmelegedés klímaváltozásVelence  árvíz áradás felmelegedés klímaváltozásVelence  árvíz áradás felmelegedés klímaváltozásVelence  árvíz áradás felmelegedés klímaváltozásVelence  árvíz áradás felmelegedés klímaváltozásVelence  árvíz áradás felmelegedés klímaváltozásVelence  árvíz áradás felmelegedés klímaváltozás

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)