Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zseniális Toy Story bábfilm

Két srác 8 évi munkával elkészítette a Toy Story harmadik részének bábfilmváltozatát. A 23 és 20 éves Morgannak és Mason McGrew igazán elszánt rajongó lehet ha képesek voltak erre. Megvásárolták a filmben szereplő összes játékot, berendezték a helyszíneket, és Stop Motion technikával újraforgatták a rajzfilmet kockáról kockára. A munka 8 évig tartott, de az eredmény megdöbbentő. A Stop Motionra jellemző darabos mozgás mellett csak az árulkodik arról, hogy nem az eredeti filmet látjuk, hogy a babáknak nincs arcmimikája. Hasonlítsd össze az eredeti és az újraforgatott képeket, és ha kedved van, a végén megnézheted a teljes filmet.

Tovább


Ijesztő testfestés

Dain Yoon sminkmester a saját testét, elsősorban az arcát használja festővászonként, hiszen itt már nincs szó sminkről, inkább testfestésről. Dain Yoon az optikai illúzió mestere.smink testfestés illúzió

Tovább


Buborékházikó az elefántdzsungelben

Thaiföld híres lélegzetelállító természeti környezetéről, lenyűgöző vadvilágáról és pihentető trópusi klímájáról, amely tökéletes nyaralási célpont a szabadtéri szerelmesek számára. Egy üdülőhely még közelebb hozza a természetet a látogatókhoz. Az Anantara Arany Háromszög Elefánt Tábor Észak-Thaiföldön található, egyedi átlátszó buborék lakosztályaival vonzza a turistákat, lenyűgöző kilátást biztosítva az elefántok lakta területre.

Thaiföld buborék szállás

Tovább


Hihetetlen makrofotók

Egy 20 éves amatőr indiai srác, Sasi Kumar okostelefonnal készült fényképei.makro fotó indidai Sasi Kumar

Tovább


Könyörgöm, minek külön férfi és női?!

Lány dzsenga és fiú biblia? A kereskedelem hülyeségei.géneder nem férfi nő felesleges termék

Tovább


Mint a márvány

Egy albínó gyerek születésének elég kicsi az esélye. De hogy egyetlen családban kettő szülessen 12 év különbséggel, az még ritkább. A kazahsztánban élő Asel és Kamila Kalaganova ilyen különlegesség. Mintha márványszobrokat látnánk.albino lány testvér Kazahsztán

Tovább


Az elmúlt 50 év legdurvább hóvihara

Egy gigászi hóvihar kavarog Új-fundland és Labradorban felett, hatalmas mennyiségű hóval borítva be a területet. A kanadaiak meg akarták mutatni a világnak, hogy néz ki az elmúlt fél évszázad legrosszabb hóviharja.Kanada Labrador Uj-Foundland hóvihar

Tovább


Plasztik-rémek

Az ő teste, azt csinál, amit akar?plasztikai műtét rossz sikertelen ronda

Tovább


Amikor jön a tél

Nekünk csak a langyos maszatolás jut, máshol igazi a tél.hideg tél igazi kemény

Tovább


Egy katasztrófa csodás képei

Felébredt a Fülöp-szigeteki Taal tűzhányó és a kitörésről elképesztő, rémisztő, és mégis gyönyörű képek készültek. A Taal mindössze 311 méter magas, így a világ egyik legkisebb vulkánja, de nagyon aktív. Tevékenysége a múltban ezrek életét követelte. Ezúttal egyelőre nincsenek halálos áldozatai a kitörésnek, de nyolcezer lakost kitelepítettek a térségből. A Taal vulkánból vasárnap gőz, hamu és füst tört fel, amely később alábbhagyott, ám ma délelőtt már izzó láva ömlött a tűzhányóból. A katasztrófa további mértékét egyelőre nem tudják megbecsülni, ahogyan azt sem, hogy meddig lesz aktív a tűzhányó, és várható-e több vagy nagyobb kitörés.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog