Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ csodái: az Antilop-kanyon

Egy rövid völgy Arizonában, amelyet szavakkal lehetetlen leírni. Ezt a helyet Manitou őrült jókedvében teremthette.

Tovább


Világcégek vicces kotonjai

A nagy világmárkák különösen nagy hangsúlyt fordítanak termékeik megjelenésére, a vállalati logóra, és a cég jelmondatára. Ez határozza meg cégük arculatát. Érdekes játék, hogy mi történne, ha ezek a nagy márkák óvszert is gyártanának, de a szlogen ugyan az maradna. Hogy néznének ki ezek a reklámok?

Addidas - Semmi sem lehetetlen

Tovább


Csodás helyek a Földön

Tovább


Börtön, vagy a legbiztonságosabb ház

Nehéz eldönteni, hogy ez a ház a világ legbiztonságosabb otthona, vagy inkább az üldözési mániásoknak készült legnagyobb pánikszoba.

Azonban tény, hogy ez a Lengyelországban, Varsó peremén épült kétszintes ház a világ egyik legbiztonságosabb otthona. A ház egyetlen célja, hogy a lakók a legnagyobb biztonságban érezzék magukat benne.

Tovább


A legfényesebb és legfehérebb folt a Földön

Salina de Uyuni. A világ legnagyobb kiterjedésű és egyben legmagasabban fekvő felszíni sómezője, sósivataga. Bolíviában, az ország délnyugati részén, az Andok hegyvonulatai közötti medencében fekszik 10 582 km2 területen, 3656 m-es tengerszint feletti magasságon.

Idővel ez a hely lett Bolívia egyik fő idegenforgalmi attrakciója, amit kb. 60000 turista látogat meg évente. A legtöbb látogató szerint lehetetlen megállapítani hol van vége a földnek, hol van a horizont.

Tovább


Azt hiszed neked szar a munkád?

Ülsz a számítógéped előtt a munkahelyeden, és azon keseregsz, milyen pocsék helyen dolgozol. A ruhád tiszta, melletted kaja és pia, és a legmegerőltetőbb tevékenységed az egérkattintás. Tényleg azt hiszed, hogy szar a munkád? Akkor nézd meg ezeket a képeket!

Tovább


Mi mekkora a világban?

Elfér Vatikán a Városligetben? Budapest lefedné a Balatont? New York nagyobb, vagy a legnagyobb megyénk? Néhány érdekes adat, hogy könnyebben megértsük, mi mekkora.

Tovább


A rémisztés művészete

A sütőtökből nem csak unalmas lámpásokat, vigyorgó tökfejeket, és egyéb idétlenségeket lehet faragni. Egy ügyes kéz, és az élénk fantázia igazi rémisztő csodákra képes. Hogyan lesz egy egyszerű sütőtökből egy művész kezében igazi műalkotás. Hogyan lesz a halloweeni ijesztgetésből a rémisztés művészete.

Tovább


Az életre kelt pokoli erdő

Erdők, amelyekben nem tanácsos a holtak éjszakáján sétálni. Fák, amelyek alatt nem akarunk állni halloweenkor.

Tovább


Van, aki szerint ez szexi?!

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog