Nehéz eldönteni, hogy ez a ház a világ legbiztonságosabb otthona, vagy inkább az üldözési mániásoknak készült legnagyobb pánikszoba.

Azonban tény, hogy ez a Lengyelországban, Varsó peremén épült kétszintes ház a világ egyik legbiztonságosabb otthona.  A ház egyetlen célja, hogy a lakók a legnagyobb biztonságban érezzék magukat benne.

A ház különlegességét a kettőssége adja. Nyitott állapotban mintha oszlopokon álló üvegpalota lenne. Mindenhol üvegfalak a végtelen nyitott tér illúziójával, a ház szinte átfolyik a kertbe.

Ha bezáródnak a mozgatható betonfalak, a környezetétől tökéletesen elzárt világgá alakul. Nincs egyetlen ajtó, egyetlen ablak sem, ahol behatolhatnának.

Az egyetlen gyengének látszó láncszeme ház teljes üvegezésű homlokfalát elzáró biztonsági redőny. De ne higgyünk a látszatnak.

Az uszoda tetején kialakított teraszra függőhídon lehet átmenni.

Lehet, hogy ez a legbiztonságosabb lakóház, de csukott állapotban a világ legrondább háza is,

Csatlakozz  a több mint háromezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott találsz meg, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Luxus rönkház az erdő mélyén

Az elhagyott házak titkai

Építs magadnak hobbit házat!

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)