Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hasonló a hasonlónak őrül

Ki milyen gazda, olyan a kutyája. Milyen kutyája lenne ismert sztároknak és képzeletbeli karaktereknek. Valódi és virtuális celebek és a nekik illő kutya.hasonló kutya gazda

Tovább


Halott ember ujjai

Van egy élőlény, amit így hívnak. És tényleg úgy is néz ki. Persze nem ez a valódi neve, hivatalosan bunkós agancsgomba. Nem látszik gombának, nem is ehető, de ha az erőben kikandikál előtted az avarból, tuti, hogy frászt kapsz.

Tovább


A legszebb apa-lánya pillanat

Amikor az örömapa először pillantja meg a lányát menyasszonyi ruhában. A fotós kedvenc képei.esküvő ruha apa örömapa pillanat

Tovább


Pennsylvania elhagyott szépségei

Janine Peddleton városi felfedezőnek tartja magát, szereti felkutatni az emberek által elfelejtett helyeket. Pennsylvániai utazása során bukkant ezekre az elhagyott emlékekre. A múlt romlásban is szépséges helyszínei.elhagyott hely pennsylvania

Tovább


Szokatlan barátság

Ohioban egy kis farmon nagyon szeretik az állatokat, igyekeznek megmenteni minden bajba jutott jószágot. Kilenc évvel ezelőtt fogadtak be egy német juhászt, aki a Sarge nevet kapta. Kiderült a kutya nem csak jó házőrző, de tökéletes bébiszitter. Óriási lelke van, és ő vigyáz a többi befogadott állatra.

Évekkel ezelőtt a család barátja, elhagyott őzgidát talált az erdő szélén. Órákon át figyelte, de nem jött érte az anyja. Az elhagyott árvát ő vitte a farmra. Sarge egész különleges módon ragaszkodott a kicsihez, óvta és vigyázott rá. Ma is együtt vannak sülve-főve. Egy különleges barátság képei.

németjuhász kutya őz barátság

Tovább


Elvarázsolt gyerekkórházak

A kórházak rideg, fehér fertőtlenítőszagú épületek. Riasztóak egy kisgyerek számára. Hét évig ezelőtt Silvio Irilli olasz festőművész úgy döntött változtat ezen. Elindította Ospedali Dipinti (Festett Kórházak) projektjét, hogy megváltoztassa az olasz kórházak imázsát. Hét év alatt sikerült radikálisan átalakítania 12 kórház különféle egységeit: a recepciótól a gyermek-, radiológiai- és rákos részlegekig. Leggyakrabban vizi élőviláűgokat és rajzfilm karaktereket fest meg. Vagy olyan tájakat visz fel a falra, amelyek kitágítják a teret, hogy ne legyen a gyerekeknek olyan ijesztően szűk a tér.

kórház gyerek festés

Tovább


Kiket mentenél meg?

Megszavaztatták az olvasókat, melyik filmes karakter halálát bánják a legjobban, melyiket mentenék meg, ha tehetnék. A húsz legtöbb szavazatot kapott kitalált személy.

John Coffey - Halálsoron

Tovább


A baba olyan mint én!

A wisconsinban élő szociális munkás Amy Jandrisevits gondoskodik arról, hogy egyetlen gyerek se érezze magát másnak. Egy ideje olyan babákat készít, amelyek ugyanúgy néznek ki, mint a fogyatékossággal élő kis tulajdonosuk, bármilyen formában egyedi körülményekkel és testi jellemzőkkel. Ezzel hihetetlen örömet szerez a gyerekeknek, könnyebbé teszi önmaguk elfogadását, és beilleszkedésüket.

gyerek fogyatékos baba hasonló

Tovább


Angyal a jég alatt

Alexander Szemenov orosz tengerbiológus Oroszországban, egy fehér-tengeri jég alatti merülés során filmezte le a tengeri angyalnak nevezett lényt. A profi fotósnak sikerült néhány jó képet és egy videót is készítenie a különleges puhatestűről.tenger jég tengeri angyal puhatestű

Tovább


Az Empire State Building építése

Az Empire State Building New York város 102 emeletes, 381 méter magas épülete és egyik jelképe, 42 évig volt az USA legmagasabb épülete. Az épület New York Manhattan kerületében a 34. utca és az ötödik sugárút sarkán magasodik. Nevét New York állam becenevéből (Empire State) kapta.

A telek megszerzése után, 1930. január 22-én kezdődtek el a munkálatok. Az építkezésen 3400 munkás dolgozott, főként európai bevándorlók és mohawk indiánok, hogy a torony hamarabb elkészüljön, mint a 42. utcában épülő Chrysler Building. A rohamtempóban 14 építőmunkás veszítette életét. Az épület rekordidő, alig több mint egy év alatt készült el, és 1931. május 1-jén adták át.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog